• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARAON: Fakt doufam, ze hlavne s tim Stanisem to dopadne jinak! :)
    JCD
    JCD --- ---
    TRIPLT: proti upaleni nic nemam, kazdy pouziva zbrane a metody jake ma k dispozici. Spis mne vrta hlavou, jestli ma Dany s temi draky nejakou mentalni vazbu, protoze vsechny jeji povely jsou jen "dracarys"
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    TRIPLT: Jen Sam už nebude mít příležitost, aby na něj byl tatík jednou hrdej.. Furt jsem si říkal, jak mu jednou vytře zrak :)
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    ARAON: (doufejme)
    ARAON
    ARAON --- ---
    MANZONER: No, já bych řekl, že jen velmi zhruba. Třeba takový Euron s Victarionem, budou asi v knize výrazně jinak. Stannise ani nekomentuju. Littlefinger dtto. Tam bude věcí jinak...
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Za me upaleni ok, dostali na vyber :)
    JCD
    JCD --- ---
    Mimochodem ta poprava Tarlyu vypadala dosti koordinovane, jakoby to ti tri dothraki vedeni tim jednim metrosexualnim dothrakem presne vedeli kam koho jak a jak daleko postavit, aby drak mel vhodne dostreliste a nikdo jiny nebyl zranen. A drak taky presne vedel koho ma zasahnout.....zjevne to Dany nedelala poprve (tak proc jsme kurna tak prekvapeni) a nebo to je proste cele bullshit ;)
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    ARAON: Necháme se překvapit. ;) mě víc štve, že to předběhlo knížní podobu a některé věci jsou fakt dějově rozdílné, ikdyž hlavní linie se to drží.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ARAON: nezapominejme ze znovu nahodila azbest mode kdyz upalila dothrackou generalitu.
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: Ano. Zvýšená odolnost vůči horkému, ale rozhodně ne nehořlavost.
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: hm tak to mu s vypalenim vaes dothrak docela udelala caru pres rozpocet:)) navic i predtim sam v knize psal o jeji odolnosti vuci napriklad horky vode.
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: GRRM říkal na nějakém conu, že ta nehořlavost při vylíhnutí draků, byla jednorázová vyjímka, za kterou mohla hlavně blood magic (obětování Droga).
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    AMANT: Ok diky :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    TRIPLT: stejne. ale nevylezla z popela jako arijska princezna, nybrz bez veskereho telesneho ochlupeni:)
    AMANT
    AMANT --- ---
    ARAON: vim ze v knize ji shorely i vlasy atd., ale popaleni o kopi si nepamatuju teda..to by mohlo znamenat, ze pokud se to kopi rozzhavilo o toho draka, tak neni imunni vuci dracimu ohni, kterej je "kouzelnej", glogloglopfffffffff:))
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    ARAON: Uff fakt? Tak to si vubec nepamatuju jak se v knize ti draci vylihnuli...?
    ARAON
    ARAON --- ---
    AMANT: No v knize se popálila i Daenerys, když v aréně tahala Drogonovi rozžhavené kopí z krku. Ta její nehořlavost je záležitost pouze seriálová.
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Spis jako jak se Daenerys postavi k tomu, ze Kingem by mel bejt fakt Jon :D
    ARAON
    ARAON --- ---
    MANZONER: Mě to tam prostě irituje, jako člověka co se občas motá kolem filmu. Zkrátka by mě zajímalo, jak měla scéna původně vypadat (takhle IMO ne), proč jí přestříhali a jestli se nakonec rozhodli jim dát sebou pár Varlů, nebo je zrušili úplně, aby to bylo víc dramatické.
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    NIGHTFURY: Daenerys tedy po smrti je hořlavá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam