• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BRUKEV: lodě byly skryty kouzlem.:P

MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    GRRM je prostě sadista.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    BRUKEV: ja nevim na cos koukal teda, ale v tom zaberu pred vystrelem leteli ty draci tak 10m nad morem:)) Z ceho si vydedukoval letadlo?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    NJAL: yop, strašná sračka poplatná scénáři. Z té výšky, kde draci letěli, by měli přehled o obrovské ploše pod sebou. Možná by si měli tvůrci scénáře občas během letu v letadle podívat, kam všude z té výšky dohlédnou...
    CADDY
    CADDY --- ---
    HNIZDO: ne, ale furt je rozdil mit podporu/nenavist obyvatelstva :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    MISSTY: no ted uz je..
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    MISSTY
    MISSTY --- ---
    a co ta missandei? ja mela pocit, ze tam byl nejaky naznak, ze neni takova jaka se zdala byt... jedna z teorii byla, ze je faceless
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CADDY: mas ten dojem, ze o trunu v GoT rozhodovali nekdy civilisti? :)
    TRIPLT: ano, prave to mi na nem vadi. co si pri sve inteligenci myslel ze se stane? ze se Cersei vzda? musel vedet ze to skonci spektakularnim krveprolitim.
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    N4RC0T1C: JON ne JOHN tvl
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    DLOUHA_POTVORA: V tu chvili jsem myslel, že z něj bude jehelníček, jak to řekl. :D
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    btw,jak Tyrion vykecal,ze vi,ze je Cersei v tom - Euron je sice trochu mental,ale to by mu mohlo docvaknout,ze tam neco nestymuje,ne?
    MANZONER
    MANZONER --- ---
    BDOWN: Když si ho tak vychovali. :D ( Představoval jsem si, jak by to bylo asi v knize, když tam nos nemá ) Hláška o zlomení nosu mě pobavila oboustranně.
    BDOWN
    BDOWN --- ---
    CADDY: trpaslíky by mlátit nemusel, ale jinak se chová celkem logicky, na začátku dostal nabídku, že mu tyrion dá dvojnásobek odměny za jeho zabití, tak se toho drží. Vždycky se choval takhle.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    JAKE_UP: ale ty jeji svetry musel divak milovat :D
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    CADDY: no byl trosku primocarejsi, ale uz mu taky chudakovi dochazi trpelivost:)) x let maka na stary kolena pro dva nejbohatsi typky v kralovstvi, a porad nema nic:))
    CADDY
    CADDY --- ---
    N4RC0T1C: tohle zní dobře :) Jen Bronnovi ten hrad moc nepřeji, když se chová, jak se chová, tam doufám, že ho nakonec krouhnou...
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    CADDY
    CADDY --- ---
    BDOWN: jasně, ale vždy se může něco zvrtnout a i kdyby bylo jasné, že to projde, stejně by Jon měl výhrady... i když je fakt, že na Brana coby návnadu taky neprotestovali nijak dlouho :)

Ale kuchnout Eurona asi tak snadný nebude...

Teď jsem si představil, jak na to Bran všechno čumí, vidí něco, co oni ne a nemůže jim nic říct, nijak pomoci :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam