Co mě vadí hlavně je právě tohle to... Dělůá se to všechno naopak. Nejdřív restrikce a pak možná v budoucnu nějaká pomoc (P+R). Jak už jsem říkal, parkuju teď většinou na Újezdě (Praha 5). V průměru tak 3 dny v týdnu. Dva dny jezdím alternativně. Buď s kamarádem, nebo mám třeba nějakou služebku a tudíž mám služební auto. Ráno (cca 6:40) v 98 % zaparkuju v pohodě v okolí do 300 m od mostu Legií. Přestože Zborovská aspol. je na hranici zóny s Prahou 1. Dopoledne nebo později přes den je to horší, ale rozhodně to tu nevypadá jako v okolí Dejvické. A místo člověk po chvilce najde i tak. Já prostě věřím tomu, že kdyby se raději udělala nějaká rozumná opatření, zrušení těch nesmyslných cyklopruhů, optimalizace ulic, aby bylo k parkování víc místa a ne méně a zóny by se kromě historického centra zrušili všude, tak se vejdeme. A klidně by to mohlo být tak, že by každý kdo v Praze chce parkovat, platil nějakou symbolickou parkovací daň. Třeba by byla parkovací známka na rok za 500,- a mohl by si jí koupit kdokoliv, aby tedy bylo z čeho budouvat P+R a udržovat.
Každý z vás obhájců si prosím s vlastním svědomím vyjasněte, zda fakt věříte tomu, že ten nesmysl pomůže, nebo je to prostě jen naschvál těm, kteří taky tvoří Prahu, protože v ní pracují, nakupují, navštěvují divadla apod.