ahoj,
ja jsem vam jen chtela rict, ze prestoze se limonada jeste nenasla, a prestoze stale hledame a plakatujem (novinky jsou takovy, ze se tu stavil pan, co rozvazi pivo do hospod a vzal si ode me 100 letacku a nejaka slecna to siri prostrednictvim spolku na ochranu zvirat), mozna se vam moje rozhodnuti bude zdat tim padem jako nespravny, protoze jsme limonadu neuhlidali :( rozhodla jsem pomoct psu z utulku v teplicich.
kdyby se teda limoska nasla (nikomu to nerikejte:) tu uz taky z ruky nedam, tim padem to vypada na strasnou smecku, ale proste takovej je zivot .)
zatim ji teda mam na zkousku na 14 dni, ale doufam, ze se vsichni szijem (zatim vypada s netvorem i bankrotem bezproblemove, akorat teda bankrota se porad snazi kojit, asi si chudak mysli, ze to je stenak, slouzila pry cely zivot jako tovarna na stenata a ten na ni vrci :( podle veterinare ma pred sebou maximalne par let a ja bych ji rada -pokud toho budu schopna - poskytla hezky stari.
je to desetileta krizenka bandoga, o jejimz pribehu jsem se dozvedela tady...
http://zpravy.idnes.cz/pes-prezival-na-zadni-sedacce-zamceneho-auta-nemel-jidlo-ani-vodu-pxn-/krimi.aspx?c=A120202_112901_usti-zprav
je hlucha a ja jsem si proste hrozne potrebovala bejt jista, ze uz tenhle pes bude jednou provzdy v klidu a u nekoho, kdo se o nej postara, a kdo bude mit dost penez na veterinu i kdyz bude treba nemocnej a tak.
takze se u nas zabydluje. (doufam, ze je dost velka a chodi pomalu, takze uz tentokrat nikomu neutece)