LANNA: to vykopání z hrobečku už mi taky přijde moc teda...
HYSTERIA: A proč jim je tedy dáno za zlé, že chtěli využít i tu poslední šanci a opravdu se přesvědčit? Kor, pokud to hradili ze svého...? Ten pes byl v podstatě taky uspán. Jen za dráž s bonusem 100% potvrzení diagnózy...
Celý je to prostě dost nešťastná záležitost a považuju za průser hlavně to, že se to pere takhle na veřejnosti. Teď už se v žádném případě nejedná o pejska, ale o zbytečnou žabomyší válku...
HUHEEJ: tj, v tom vidím tu zásadní chybu. Že se s Dogpointem nedomluvily. Trošku mě mrzí, že jim to Dogpoint asi neumožnil (přesvědčit se, že ta šance opravdu není a že mají pravdu dřív, než muselo dojít k tomuto) a tak jednaly takhle zkratovitě a za jejich zády :/
Když už se někdo chce chytat posledního stébla za každou cenu, nevidím důvod, proč mu to neumožnit a nezavřít mu tak pusu. Pokud se jednalo o do té doby spolehlivé dočaskáře, mohlo by svolení potom jejich důvěru (a asi i u jiných nedůvěřivých) jenom prohloubit, ne?
No polemizovat takhle zpoza počítače bych asi mohla doaleluja...
Každopádně stojím samozřejmě na straně Dogpointu, jen mě tahle událost (jako asi více lidí) docela zaskočila a mrzí. Doufám, že se to brzy v klidu dořeší, že se na to brzy zapomene a že už vás žádné další podobné nebo jiné špatné zkušenosti nečekají! ;)