• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANWindows Phone - rady, návody, programování, Windows 10, Surface Duo/Neo
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    PIKAPRD: nainstaloval jsem předevčírem a OK ;)
    PIKAPRD
    PIKAPRD --- ---
    Myslíte že je špatnej nápad nainstalovat si w10m insider do mého jediného a hlavního mobilu? Jsem dost nedočkavej, ale když čtu ty varování, tak jsem si dost nejistej :D má někdo zkušenosti? Jsem dost naivní, když si myslím že stávající buildy jsou dost stabilní?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    DIMOUSE:
    7 "- To je tlačítko které nepoužívám. " - nejde nejak uplne deaktivovat? Ted by se mi to asi i celkem hodilo...
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    Ahoj, mel jste nekdo nekdy nejaky problemy s touch displayem/tlacitkama? Na me L1520 se posledni dobou casto stava, ze nelze nic zmacknout na displayi, obraz se trepe jak pri zemetreseni, samo od sebe se spousti hlasovy ovladani/hledani (Cortana asi). Pomuze jen HW tlacitkem na boku zamknout a zas odemknout. Tipuju to na zavadu toho tlacitka pod displayem - lupa, ale radsi se zeptam.
    ADAMFC
    ADAMFC --- ---
    GILDARIUS: podle mě je to hodně dobrý. Já už počítač stejně nepoužívam skoro na nic jinýho, než na kancelářský voloviny, internet a video. Takže bych se nedivil, kdyby mi nakonec stačil telefon :)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    Co si myslíte o tom continuu? imo to je super nápad, konečně nějakej aspoň trochu inovativní nápad... Aspoň využijou smysluplně ty osmi jádra :D
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Windows 10 Mobile dorazi na telefony v prosinci, udajne
    Windows 10 Mobile Coming To Existing Devices In December
    https://www.thurrott.com/...dows-phone/6689/windows-10-mobile-coming-to-existing-devices-in-december
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    DAN_F: Ale tak jo, Panos "I know that I'm overtime and I don't care" nakonec docela dobrý.
    KEJML
    KEJML --- ---
    NIXX: Apple keynote jsem neviděl pár let a tohle poslouchám jen na půl ucha, ale tenhle způsob prezentace je mi dost nesympatickej. Hlavně ten týpek co prezentoval Continuum byl děsnej... Holt jiná kultura.
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    NIXX: Málo "amazing" a "unmatched" :)
    ABNORMAL
    ABNORMAL --- ---
    Staci to umet prodat :)
    NIXX
    NIXX --- ---
    MOPIK: zdá se to jenom mně anebo je to Apple keynote s nahrazenými klíčovými slovy za ta z MS světa? Ta dikce, ty slovní obraty, ten tón hlasu... jako bych slyšel Jobse nebo Cooka. "This is the greatest game controller anyone has ever created" :D
    MOPIK
    MOPIK --- ---
    Tak dneska ve 4 :)
    We have some exciting news to share about Windows 10 devices
    http://www.microsoft.com/october2015event/en-gb
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    Dá se nějakým způsobem nastavit, aby se mi kontakty synchronizovaly do dvou různých účtů (např. Google a Microsoft)?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Provedl jsem aktualizaci na Windows 10 Mobile (10.0.10536.1004) a nikde v nastavení nemůžu najít, jak nastavit dolní lištu s tlačítky tak, abych ji mohl skrýt ručně. Nebo to už nejde?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    KEJML: To bych ještě bral, ale už vůbec nechápu, že nezobrazujou status GPS (uměj zobrazovat jen status WiFi a mobile). Přitom v programu to umí ukazovat status všeho. Na dlaždici jen těch dvou věcí. Tak nevím, jestli jsou všichni programátoři tak hloupí, nebo jestli jim to WP API jen neumožňuje... :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    MYKEZ: 1) Dlaždice bohužel nemohou na kliknutí reagovat jinak, než otevřením příslušné aplikace, pokud se nepletu, čili to zřejmě v aktuálním systému nejde

Ovládání hlasem nepoužívám, takže o tom toho moc nevím, Bing pokud vím z hlavního tlačítka vystrnadit nejde (mimo toho přepnutí do ruštiny)
    DIMOUSE
    DIMOUSE --- ---
    KEJML: Jo tohle... S tim souhlasím, že je to na pikaču.
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Ahoj, přesedlal jsem na WP a zatim mám smíšený pocity. Celkově je to moc pěkný, ale neuvěřitelně mě štve několik věcí. Jde s tím něco dělat?

1) Vážně neexistuje widget (nebo v řeči WP dlaždice, kterou bych měl na homescreenu), kterej by zároveň ukazoval status wifi, gps a podobně a zároveň by šlo jedním kliknutím ty zařízení vypínat a zapínat? Connectivity appky ze Storu nesplňujou ani jedno...
    2) Cortana nefunguje pokud mám vypnutý GPS... Nebo zvolenou lokaci na ČR.
    3) Proč proboha nejde diktovat (místo klávesnice) v libovolným textovým poli? Hlas jde afaik použít jen v tom default search dialogu, ale jinde (při hledání v menu, psaní mailu v prohlížeči, atd.) ne.
    4) Vyhledávání jen přes Bing (našel jsem fix s nastavením ruštiny, pokud chci Google, nejde to jinak?)...

Hledal jsem, jak se těmhle problémům vyhnout, ale nenašel jsem, Hledám špatně, nebo to fakt nejde? Díky moc :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    DIMOUSE: ad 7) Třeba to, že nejde změnit výchozí prohlížeč. Kdyby člověk chtěl opustit IE, tak má teď prakticky smůlu. Může si sice nainstalovat i alternativy, ale odkazy ze všech aplikací se furt otevírají v IE.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam