DAN_F: Já už si skoro připadám jako marťan, co má úplně jiný potřeby, nebo zvyky, než zbytek populace. Nebo jsem v jádru duše notorickej kverulant.
Jsem na ten OHM od upgradu úplně zapomněl a před pár dny mi došlo, že by to mohlo řešit aspoň část mejch problémů s příliš velkým telefonem pro jednu ruku. Takže jsem to začal používat tak, jak mi to příjde logický: jsem na webu, kde je typicky menu nebo logo nahoře, tak se mi špatně sahá. Tak zapnu OHM kliknu kam jsem chtěl, jsem na další stránce, kde už OHM nepotřebuju (už na horní menu klikat nebudu), tak ho vypnu. Ale od tý doby nemůžu kliknout na žádnej další odkaz - leda bych znova zapnul OHM, i když k tomu už nemám důvod. Navíc pokud je ten odkaz, na který chci dál pokračovat, dole na stránce, tak se k němu v OHM nedostanu.
Reportovat jsem to chtěl, otevřel jsem z Edge feddback appku a ta mě poslala do háje, že ať si prvně zapnu vyšší úroveň telemetrie. Tak jsem poslal do háje já jí. Jestli chce MS dělat z uživatelů testery, tak ať to napíše na krabici, nebo ať jim to aspoň dělá co nejsnazší...