• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    DARJEEL: jj, já tim chtěl jen dodat takovej mid-level, že i když to člověku nejde přímo vědomě transformovat a má nahromaděnou energii v oblasti podbřišku a cítí tlak, tak pránajámou se dá ta zadržená energie redistribuovat, aniž by nějak sexuální kung-fu speciálně cvičil a ovládal.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    AIM_FREEMAN: jo tak jako pokud někdo takhle přímo jede transformaci nebo to třeba žene přes mikroorkuh, tak je to v pohodě a ten přetlak se uvolní, respektive energie vystoupá výš... ale prostý sexuální půst bez energetické práce může člověku udělat v psychice docela paseku...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    DARJEEL: mě třeba mikrokosmickej okruh moc nejde, ale i když velmi prostě po dlouhym vzrušení bez ejakulace zacvičím pránajámu, tak to vysublimuje vejš a necítím žádné přetlaky. tím nijak nepolemizuju s tim co jsi napsal, dlouhodobě to určitě k (nejen) psychickým problémům snadno vést může. imho.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LOOP_ONE: příjde mi, že by se to hodilo spíš do tantra auditka, ale zase sexuální energie je dost jogický téma, to zas jako jo!
    No jako uděláš neuděláš sám, o tom to snad vůbec není.. pokud se bavíme na platformě jogy, tak rozhodně je třeba sperma nevylejvat x-krát týdně z těla, chce to nějaký balanc, protože úplný zadržování zas může dělat psychický obtíže, ale ber to tak že semeno je ŽIVOT, pulsující, čekající na každou svoji příležitost. A ejakulace je jeden z "nižších" způsobů energetické práce, z jogického hlediska je lepší tuto energii transformovat a nechat vzlínat směrem ke koruně.
    Jinak to není úplně urban, jasněže i když hodně onanuješ tak nedostaneš nějakou smrtelnou nemoc, ale energeticky je to waste jak sviňa a umí to skutečně člověka položit na kolena...
    ad praxe, no tantricky s tím jde takhle pracovat, se vzrušením (rozdmýcháním) energie a následnou kontrolou a transformací místo ejakulace.
    Samozřejmě souhlasím s tím, že sex v páru X autoerotika je energeticky úplně o něčem jiným, při tom prvním se propojují energetická vajíčka do vzájemně funkčního a kolujícícho cyklu, při tom druhým se energie většinou vyhodí do záchodu (a to doslova ,) a energeticky disbalanční je to i když třeba jedinec nakonec neejakuluje...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    DARJEEL: pohledu "sexualni" energie :) když je jeden - si to uděláš sám - IMHO je o ničem... jako být sám ano, ale delat si to sám..tak jsem to myslel..čistě energeticky... nevim o žádný praxi, která by učila, že si "nahromdíš" tím že se vzrušíš, spíš pust=hromadění...atd srry za Ot (což se mi vybavil ten urban o vysýchání páteře)
    OOHN
    OOHN --- ---
    Ahoj, třeba to někomu přijde vhod:

    SEZA meditační centrum pronajímá místnost

    Nabízíme k pronájmu prostory meditační místnosti (30 m2). Spolu s touto místností je také možné využívat obývací pokoj (25 m2), kuchyň, koupelnu a toaletu. Tiché prostory ve třetím patře se nachází uvnitř krásného domu v centru Prahy poblíž Náměstí Míru. Možné využití prostor pro skupinové terapie, lekce jógy, hodiny tance, přehrávky hudebníků apod.

    Cena 250 Kč / hodina.

    Kontaktní telefon: 777 848 620.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LOOP_ONE: proč bejt sám je worst case? Když má člověk praxi a dělá jí, tak se dá tvořit hodnoty i o samotě... ale samozřejmě blízkost a láska jsou super :o)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LOOP_ONE: no tak jak jsem to pochopil, tak se jinak to teplo dá těžko vygenerovat, ale já to nějak programově netrénoval, ale Minařík o tom píše, například...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    DARJEEL: mi povídej... :( i ta sexualní energie (když sou dva je taky neuveritelne silná dá se s ní pracovat-tantra) jako forever alone je asi worst case scenario .)

    --si člověk řiká, až to budu umět to bude mazec-frajer...mě se na tom líbí, že pak když se do toho pustí tak přijde o ego a tyhle "spouštěcí myšlenky" nenávratně pryč a jediny co ten člvěk pak dělá, je že má rozepnutou košili v zimě :) bez šály a učí to další pokud mají zájem..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LOOP_ONE: a taky dlouhou sexuální abstinenci...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    JANICA: tomuhle mistroství potrebujes dech :) docela dost...jde ruku v ruce jedno s druhým .) ona tam i zminuje, ze díky tomu ten dech vlastne jde jinudy(ze stran) atd ...údžají s celým tělem
    JANICA
    JANICA --- ---
    LOOP_ONE: Mozna to je hloupy dotaz , tak se predem omlouvam, ale napadlo me k tomu jeste, ze to tedy vyzaduje nejspis mit zvladnuty "jogovy dech"- je to tak? Dekuju
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    AIM_FREEMAN: hodně dobrý! :) super bederáky, to je aspoň pevný základ... a jádro má dle náznaků taky pěkně vypracovaný a propojený, úplná pohybová symfonie :o)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    AIM_FREEMAN: kurna jak to delaj?
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    AIM_FREEMAN: tohle si sem neměl dávat .) dobré motivační video. ..ta si toho hada musí pěkně vodit nahoru dolu... :DD
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nabízím kvalitní jutovou jógamatku od ID SLAUGHTER.

    Používaná půl roku, dobrý stav, v místech Samastiti jsou vidět v modrém povrchu bělejší fleky, ale strukturálně je v naprostém pořádku.

    Je větší a těžší, spíš na doma než na přenášení.
    Mně nevyhovuje drsnější povrch, pořídila jsem si lehkou a hladkou:)

    Za 800,-
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    Yoga Can't Hurt You: If You Can Find It. ~ Godfrey Devereux | elephant journal
    http://www.elephantjournal.com/2012/02/why-yoga-cant-hurt-you-if-you-can-find-it--godfrey-devereux/
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    TLUSTOUTLON: síla moudrosti je užasna kniha...výsledky se začali dostovovat uz po měsíci...ani nemusiš trenovat tu bdělost stačí si být vědom dechu a pak to začne přicházet samo...a pak tummo na to můžeš nabalit.. .) přeju hodně úspěchu... něco tam je :)
    TLUSTOUTLON
    TLUSTOUTLON --- ---
    Ahoj, má tady někdo zkušenost s Tummo? Četl jsem tenhle článek http://www.national-geographic.cz/detail/video-ledovy-muz-ubehl-maraton-u-polarniho-kruhu-bez-bot-10815/ a přemýšlím nakolik je nutný tenhle přístup http://silamoudrosti.unas.cz/cs/naro-cho-druk_cs.php aby se to člověk naučil. Nedělá mi problém při běžné relaxaci zvýšit pocit tepla, ale rád bych to posunul dál, pokud to lze v civilních podmínkách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam