tak na bikramce na narodce (pankraci) sem byla vcera po 3. a naposled,..
krom toho, ze jsem tam dvakrat v tydnu prisla a mohla si jít pískat, páč tam byl nejakej profik v tu hod co muzu, dohodla jsem se s nima na prodlouzeni tech 10ti dnu o dva dny. naposled sem bylave ctvrtek tak sem zas mela co delat a delalo se mi spatne, sedim rozdychavam, nenecha me, oukej, zkousim cvicit, mota se mi hlava, tim jak do me hučí na jeden nadech "míšo vstavej zkus to dělej pojd s nama dal delej delej DELEEEEJ!" mě tak otrávila tak, že sem si řekla, že to fakt balim, ze tam du kvuli relaxu a uvolnení a tady mě akorat nastvou a rozhodi,.. opet me nechtela pustit,.. když sem se dostala ven tak do mikru (nechapu jak na joze muzou pouzivat mikrofon!)nezapoměla říct - "hlavne ze si chtela prodlouzit tech deset dnu, to ti je asi zase stahnem".. k tomu uz sem se nevyjadrovala pac bych ji musela poslat nejvic do prdele (pardon)
asi jo, clovek tam ziska rychle vysledky tímhle drylem, ale nemyslim si že joga je o tomhle,.. nebo mozna bikram jo. holt sem si zvykla u klarky na to energeticky hýčkání, s kterým jsem si jogu spojila a nedokažu se bez nej obejit.