• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    KAREN
    KAREN --- ---
    LILY: taky jsem to tak zkraje mela. bezne tam zahlidnes cvicit spoustu lidi kde co. no mozna mi taky pomahalo, ze jsem tu prakticky nikoho neznala - a s holou hlavou jsem tu byla ufo tak jako tak.))
    LILY
    LILY --- ---
    KAREN: já jsem takhle chodívala nějakou dobu do lužánek (pravda nebylo to jogovaní, ale tajčení) a po poměrně krátké době mi to začalo připadat úplně normální a přišlo mi to, jako když cvičím doma a lidi jsem nějak samovolně odfiltrovala (pokud se vyloženě nepřišli zeptat, co že to je a kde se to učí)
    KAREN
    KAREN --- ---
    KLUZAU: zdroj(e)??
    SAGUS: ja se toho uz docela zbavila, jsem vzdycky moc rada, ze mi cviceni nekde venku (na akci apod.) vyjde - na zacatku je to takovy osemetny, ale sebestrednost (jasne, vsichni na moji gymnastiku ted budou valit oci a cekovat, co vsechno mi nejde!,D) se rozpousti a uzivam si to sama se sebou.) hlavne pak kdyz se to ve mne rozjede, svistim na tom a strkat si tam nejaky zabrany moc nejde.))) a da se na to taky divat z druhy strany: "vedlejsim produktem" mj. je, ze to muze nekoho i zaujmout, inspirovat k tomu neco s telem a sebou vubec delat - v nedeli me oslovil nejakej typek, ze co jsem to cvicila a kde se to uci, tak jsem mu poskytla informacni balicek a bude fajn, kdyz ho treba potkam na hodine nebo nekde v parku.))

    btw. ted o vikendu jsem te trochu okukovala pri tvym rannim cviceni (ok, joga to nebyla) a az tolik ses nepredvadel, dobry .)))))
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    LOOP_ONE: Hlavně sám k sobě
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    Kam do Indie na jogu poradí někdo? pošta pls...
    LOMILOMI
    LOMILOMI --- ---
    Posledni dobou kdyz delam parvatasanu nebo podobny asany, mam pocit, ze se na me snad roztrhne kuze-jak je to vse napnuty, hlavne ruce a hrudnik, tak to je tak neprijemny (na kuzi, ne ve svalech...svedeni a pod), ze jsem posledne musela asanu koncit driv. Zkousela jsem se pred pratikovanim namazat olejem, ale musi se to nechat vstrebat, a ja na to nemam cas. Stava se vam to taky nekomu?
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    ja mam nejake prirodzene zabrany cvicit na verejnosti, niekde v parku alebo na festivale.. v poslednej dobe uz to moc neriesim bo ma nebavi furt hladat nejaky tmavy kut kam nikto nevidi, ale obcas pri tom zacnem vycitat sam sebe, ze sa predvadzam ci co :D
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    KLUZAU: proc?
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    no nevim, je pravidlo, ze pri joze nema byt clovek viden. Proto se doporucuje prales nebo jeskyne.
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Nechystáte se někdo sem dnes ? http://jogapraha.eu/kdy-se-cvici/

    My to zkusíme když počasí dá
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    GUDRUN: auditko zabookovane nema,mozna uz ho smazal diky tomu,ze jsou stranky,zkus mu tez napsat...verim ze rad odpovi
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    KAREN: ahoj nebyla...jsem tehule a pry je to dynamictejsi,tak jsem tam nesla...nicmene alef prebyva pul roku v thajsku a pul roku v cechach a jogu zacal pravidelne praktikovat prave tam.zkus mu kdyztak napsat je to pohodovej komunikativni typke neodbude te.
    SHARULINDA
    SHARULINDA --- ---
    TORUVIEL: Já ráda chodím na Evu Steinerovou do YogaMe na Národní, je to dynamičtější Vinyasa, lekce 90 min, na začátku a na konci krátká meditace a mantry, na konci relaxace, hlavně se ale cvičí, přijde mi to jako celkem komplexní hodina a náročná tak akorát, co kdo může :) Toť má pozitivní zkušenost. Navíc moc příjemné prostředí, jedna učebna má sice okna na Národní (trochu hluk trmavají), ale mně osobně to nevadí, přijde mi, že to má i jisté kouzlo -- vypnout v ruchu velkoměsta. Cvičí pondělí a pátky 17,30. http://www.yogame.cz/
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    LAFLY: ted odkaz na auditko na nyxu nefacha a hledanim jsem nic nenasla, smeruje to zpatky sem nebo maji nejake vlastni? Dik.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    LAFLY: To vypadá dobře, zajdu tam.
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    TORUVIEL: Hlavně bych potřebovala, aby cvičení vedl nějaký člověk, co dokáže motivovat, svou osobností, životním stylem, celkově přístupem...Vím, že je to individuální, kdo jak komu sedne, ale tak aspoň jestli máte nějakou pozitivní osobní zkušenost...
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    Doporučíte mi nějaké cvičení v Praze (střed a východ)? Spíše více cvičení a méně meditace, ale zas nemusí to být nějaká hyperpowerjoga. Mám zatím zkušenost pouze s JDŽ a to mi přišlo málo "akční"...
    KAREN
    KAREN --- ---
    LAFLY: byl jste tam někdo? jak dlouho to ten Alef vlastně dělá??
    LAFLY
    LAFLY --- ---
    Jóga Praha | pravidelne ctvrtecni cviceni jogy na Vysehrade zdarma
    http://jogapraha.eu/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam