TADEAS: a co ahinsa? co přijmout možnost, že Daruma má své mnohem vnitřnější důvody držet se dále od drog? Tendence vrtat do problémů a bolístek (a že o tom něco vím :-)) je snahou organismu vyřešit ony bolístky, leč stále budu tvrdit, že takovéto přímé léčení většinou nic neřeší a problém se jen prohlubuje. Ano informace se z toho vytříská, ale jde o informaci, anebo o vyléčení rány? To co jsem se naučil je pouze to, že jsme křehké bytosti a tak se stále učím prohlubovat soucit k ostatním.
LILY: já u holotropu potkal spoustu lidí co se chodí opakovaně "očistit" a topí se dlouhodobě ve sračkách. Velmi výstižně to popsal Levine, ale nemíním tu rozbalovat další tématický balíček. Účinek pomine a co potom? a právě to potom je důležité! Jestliže budou drogy mít efekt terapie, potřeba jejich usu a abusu se bude postupně zmenšovat až zmizí. Potřeba opakování této činnosti IMHO o něčem svědčí... Btw toto mě zaujalo
HANY33
TADEAS: stejně tak jde porozumět hlouběji něž tady píše Tadeas, nebo nějakej Slaughter...
TADY UŽ NEPOMŮŽE JÓGA. TADY POMŮŽE JEN ZEN! ZEN A B2 :-)!!!