• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    kuci a holky..at uz rikate cokoliv, jakoukoliv mantru..jde predevsim o to aby vas vratila zpatky k sobe. to je vas okamzik, vas moment kdy mluvite sami k sobe. ten nejcennejsi moment. tak si vzpomente kdo jste ;)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: chtel jsem rict ze za vsim je zamer
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    LOOP_ONE: ja se musim priznat ze neznam NLP. nicmene znam jak funguje vedomi. jak vedomi ovlivnuje tvoji energii a jak tvoje energie z tebe zari dal.
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    OGMIOS: já si taky na začátku myslel, že je to NLP ,ale NLP ti nečistí čakry a nezpůsobí, že se uzdravíš z bolesti...a vztahy lidí kolem tebe se zmení, protože už ty věci nezrcadlíš do okolního vesmíru...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    MILUCH: lol :D primo vyjimecne krasny exemplar ;)
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Vidim ze tu makrokosmos je zvladnut na jednicku - zív . Mejte se hezky egomaniaci
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Ma pravdu ja si kazde rano opakuji pred zrcadlem - jsem krasavec jsem krasavec az jsem tomu zacal verit
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    LOOP_ONE: tak to je i potvrzene moderni vedou..opakovani je matka moudrosti, opakovanim se prepisuji, zapisuji a tvori drahy v mozku. tudiz si to vedomi menis. nektere zmeny jsou viditelne hnedle, nektere se pomalu projevuji a vyplavuji se na povrch.
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Ulevi se mozna docasne kdyz tuto zpoved smerujes jinam...
    LOOP_ONE
    LOOP_ONE --- ---
    SAGUS: slovo je součástí naší reality a např. už jenom to že se někomu vypovídáš ti uleví.. .atd
    Adyashanti taky zminuje, že stačí jenom opakovat "cosi" a měníš si tím vědomí...
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SAGUS: zajimavy jak spousta lidi ma new age zahrnuto pod tim ze to je spatny a hnedle nevaha timto hanlivym oznacenim oznacit cokoliv, ale pritom do ty skatulky sami zapadaji. a naopak. ja to uz poznal. poznal jsem ze to co tu existuje se neustale meni. maximalne existuji archetypy ktere se manifestuji v ruznych podobach. vse je sen, sen ktery se uz zdal v milionech jinych podob.
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    Vidja vasana nevite nekdo o co se jedna:)
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    OGMIOS: mysli si co chces, raz to tiez poznas to ti garantujem, je to len otazka casu ;) toto co sa tu snazis nadhodit su new age zvasty a odmietam na to plytvat cas a energiu.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    STQ: tato otazka ta usvedcuje bud z provokaterstva, alebo z nepresneho chapania priciny a nasledku, nebudem ta podporovat ani v jednom ;) .

..aneb "ako vies, ze joga ako system je funkcna? Si si isty ze zmeny v tvojom vedomi a tele by nenastali, keby ju necvicis?" .. toto je trolling :)

OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SAGUS: mozna ale jen proto ze ty mechanismy tam chces mit...opravdu jsou enjaky mechanismy a nebo existujou jen diky tomu ze na ne nekdo veri? podle em zeme byla placata do ty doby nez lidi zacli verit v jeji kulatost.
    STQ
    STQ --- ---
    SAGUS: a co te vede k jistote, ze za ty vlny energie mohly mantry a vlny by tam bez nich nebyly tak jako tak?
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    STQ: ano fungovalo, ti ludia na svatbe na ktorych to zaposobilo najviac a neprijemne boli prave ti ktori sa ziadnej praxi nevenuju a vobec nevedeli o co ide. Bolo tam aj dost kadejakych liecitelov a nevimcojeste a ti si to naopak pochvalovali.
    Relativizmus je hezka vec, ale vesmir ma nastastie mechanizmy a principy ktore funguju nezavisle na tom co si o nich STQ mysli alebo comu veri.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    DARJEEL: jj, to je to same.. icaros je icaros, mantra je mantra, a texty helenky vondrackovej by som si nechcel spievat ani pri joge, ani pri ayahuasce :)).

Este k slovam vseobecne, a v akomkolvek jazyku - na jednej strane to vyzera, ze su strasne obmedzujuce a nedostatocne, ale da sa na to divat aj tak ze naopak celu existenciu obohacuju a rozsiruju, prave o ten element zdielanej reality o ktorej si mozme pokecat a ktoru mozme zit a skumat.
    Niekedy mam pocit ze ludia na "duchovnej ceste" tuzia prebyvat vo forme nejakych vseveducich oblakov vedomia v bezhranicnom vesmire plnom cool vizualizacii bozskych principov alebo co :)) ..a ze cokolvek ine je proste malo vznesene a bozske. Pre mna je nasa realita dost mysticka sama o sebe a bez myslienky/slova/logosu by tu vlastne nebolo nic co by stalo za rec ;) :D .

OGMIOS: vtipne
    STQ
    STQ --- ---
    SAGUS: ...beriem to tak, ako keby priamo oslovujem nejake bozstvo alebo energiu, ktoru na seba upozornujem a privolavam jej pozornost...
    a vo tom to je. kdybys to tak nebral, fungovalo by to?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SAGUS: ja pouzivam om mani padme hung..ale z toho duvodu ze to je pro me pripomenuti toho jak se veci doopravdy maj. pronasim tu mantru abych nezapomnel. abych se vratil do "focus point".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam