• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    LABARCHA: jj, podívam se na to .)
    LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    ukázková lekce 23.2. od 15.30h (Omlouvám se za velikost... :))

LABARCHA
    LABARCHA --- ---
    LIMECEJ: jemnysvet.cz tento tyden zacal kurz, urco se jeste muzes pridat.....doporucuji vrele :)
    LIMECEJ
    LIMECEJ --- ---
    hoj, občasa medituju a rozhodl jsem se začít s jógou, mohli byste mi doporučit nějakou v praze (žižkov, vinohrady, smíchov)
    díky
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    KAREN: zajimavy..ta moje se nedroli, aspon ne nejak vyrazne, trochu krehci asi bude, ale pouzivam ji uplne bez problemu
    KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    ahoj,

zaslechl jsem, že se možná někde v ČR trénuje Kalari. Nevíte o něčem?
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    KAREN: To samý.
    KAREN
    KAREN --- ---
    FRAKTALEK: ja ji mam (ecoYoga, tj. zrejme tahle), ale nepouzivam ji;/ prakticky od zacatku, co jsem ji mela, z ni vytrvale padaly cucky - je bila, takze takovy ne moc prijemny snezeni... a pracka by to nejspis nevylepsila.) mozna to byl ale spatnej kus (i kdyz jsem tehdy potkala na cviceni x ruznejch lidi, ktery meli s jutovou podlozkou stejnej problem) nebo nepovedenej model, mam ji asi 5 let...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    SNOWWHITE: Když už je propocená/špinavá moc, tak jí taky občas vydrhnu kartáčem a šampónem/mýdlem pod sprchou...
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    pouzivate nekdo Jutovou podlozku? Pisou, ze do pracky muze, ale nevim, jestli bych tomu veril
    KAREN
    KAREN --- ---
    PETER_PAN: oic. ja mluvila naopak o takovymtom nejlevnejsim kousku za 200...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    KAREN: Ja mam nejakou "Trendymat" a pouzivam ji leta nejen na jogu. I na dalsi sportovni aktivity (vcetne takovejch jako drepy s vyskokem) a je porad jako nova. :-) Peru ji na 30°C/1000ot., normalni tekuty praci prasek a v pohode. Stala hodne pres litr a rozhodne bych nemenil. Spis chci koupit nejakou jeste vetsi - hlavne sirsi (jsem 96kg/185cm).
    KAREN
    KAREN --- ---
    PETER_PAN: mne se pak zacala vic drolit... asi to chce ten nejjemnejsi program s nizkejma otackama.)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    SNOWWHITE: Normalni podlozku lze prat na 30°C v pracce.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Nemůžu se dočkat:D
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SNOWWHITE: neboj, všechna zla se ti na podložce smíchaj a nebudeš si muset vybírat :-)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    SHIVASANTI: to mě taky napadlo, ale přeci jen mi to hned na začátek přijde dost drastické. Snažila jsem najít nějaké pokyny ohledně údržby a nikde nic. Ale měla by být částečně snad neoprenová...myslím, že na pračku časem taky dojde, ale teď ji asi fakt zkusím jen nechat vyčichnout a třeba trochu opláchnout/otřít. Rituálně ji vykuřovat nejspíš nebudu:D
    SHIVASANTI
    SHIVASANTI --- ---
    SNOWWHITE: já jogamatku jednou za čas strčím na setrny krátký program do pračky;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SNOWWHITE: je fakt, že s plastovým pachem to není to správný osvícení .) ale pořádně zapotit by mohlo pomoct...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    TORUVIEL: to se pak ale nabízí otázka, co je menší/větší zlo:D?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam