• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    SNOWWHITE: Normalni podlozku lze prat na 30°C v pracce.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Nemůžu se dočkat:D
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SNOWWHITE: neboj, všechna zla se ti na podložce smíchaj a nebudeš si muset vybírat :-)
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    SHIVASANTI: to mě taky napadlo, ale přeci jen mi to hned na začátek přijde dost drastické. Snažila jsem najít nějaké pokyny ohledně údržby a nikde nic. Ale měla by být částečně snad neoprenová...myslím, že na pračku časem taky dojde, ale teď ji asi fakt zkusím jen nechat vyčichnout a třeba trochu opláchnout/otřít. Rituálně ji vykuřovat nejspíš nebudu:D
    SHIVASANTI
    SHIVASANTI --- ---
    SNOWWHITE: já jogamatku jednou za čas strčím na setrny krátký program do pračky;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SNOWWHITE: je fakt, že s plastovým pachem to není to správný osvícení .) ale pořádně zapotit by mohlo pomoct...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    TORUVIEL: to se pak ale nabízí otázka, co je menší/větší zlo:D?
    TORUVIEL
    TORUVIEL --- ---
    SNOWWHITE: Pořádně vysmradit vonnýma tyčinkama...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    DARJEEL: To tak právě zatím plus minus praktikuju, čekám, až načichne domovem a mnou:D
    SIRKA: Dobrý tip, díky moc.
    ELGATOVERDE
    ELGATOVERDE --- ---
    Nějaký doporučení na dobrý studio/lektora v Dejvicích? Dřív jsem dělávala ashtangu, teď preferuju spíše klidnější jogu s koncetrací na jednotlivý asány, důležitý je, aby se lektor klientům opravdu věnoval (mám špatný záda a tendenci se kroutit, proto ocením časté a pravidelné rovnání.)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SNOWWHITE: ta z lídlu je zdá se v klidu... i když je možné, že ráno nemívám tak citlivý nos :)) a tu co jsem si koupil kdysi před dekádou jsem umyl mýdlovou vodou, moc to nepomohlo, tak jsem jí párkrát vyvětral někde v outdooru, v parku, u ohně a kdoví kde po všech koutech a docela brzy je ten puch opustil...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Jak ty svoje podložky čistíte? Objednala jsem si novou a dost silně "voní" po skladu, neoprenu a celkově novotou. Asi leda max otřít nějakým vlhkým čistým hadříkem, co?
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: a ještě popruh na nošení jako bonus;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Jak se tu anuálně řešej superlevný podložky na jogu, tak jsme náhodou narazili na nějaké v Lídlu :)
    180x60, aj nějaká ta s potiskem lotosu pro ultraezo fanoušky za krásných 170 korun... no nekup to, když je to tak levný...
    WASABILOVERS
    WASABILOVERS --- ---
    Zdravím všechny jogíny!

Včera jsme otevřeli nové studio na Letné, Dobrovského 20, poblíž Letenského náměstí - www.jogaletna.cz a všichni jste srdečně zváni si přijít zacvičit. Na internetu lze vždy objevit aktuální rozvrh, lektorů je spousta, spousta dalších přibude, typů cvičení je taky celkem dost a chystáme i pilates a posilování pod vedením Spartan Race mastera. Pokud přihodíte na stránkách svůj mail nebo objevíte na Letné různě rozmístěné letáky, tak máte nárok na 50% slevu na cvičení. Letáky takhle budou k nalezení na Letné každý týden až do aleluja:-)

Kdyby jste měli jakékoliv dotazy tak se Vám je rád pokusím všechny zodpovědět.

Zdar a sílu!

Marek
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    LUCISZKA: rádo se stalo;)
    LUCISZKA
    LUCISZKA --- ---
    SNOWWHITE: jo takhle.. me zacala joga bavit pred pul rokem a mam rada teplo, tak jsem chtela zkusit jogu v teple. :) Diky za typ! Myslela jsem, ze to jsou dve stejny veci.
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    LUCISZKA: Jj:D, pán se jmenuje Bikram, ale vyjde to úúúplně nastejno;). Pokud Tě láká teplo, běž na Hot jogu, to by tě mohlo oslovit a nebudeš přitom podporovat tenhle tupej mainstream.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam