Sice to moc nikomu asi nepomuze... nicmene objednavam ze statu casto a za hodne.. z velkejch eshopu, takze nejaky fajkovani neni sance, je u toho realna faktura...
Baliky chodily relativne dobre (i kdyz 3dny usa>andel a pak tejden tam m taky sralo) s prijmutim novyho zakona zasilka zmizela. Mesic nic. mesic a pul nic.. po dvou mesicich sem se k ni dostal.
Realne - neudelate nic, zasilka neni, najit ji nikdo nemuze, az projde, tak projde. Vyberou uplne vesmirnej poplatek a balik vam nakonec daj. Osobne sem za plavky, ktery staly 35$ + 2$ postovny zaplatil 150+- kc DPH, coz je ok.. + 180kc poplatek a to sem mel chut tu zenskou proste zabit kdyz si o to rekli... druha moznos je zaplatit jen kilo a stravit tim den..
Reseni pro vas, co cekate - neni, zhulte se, relaxujte, dokud vam nedaji vedet, tak nemate sanci.
Reseni pro vas, co zatim nic nemate je bud DHL(ktera ma svuj celni sklad), nebo treba slovenska posta a preposlat to sem pres nejakyho znamyho. Vyjde to stejne draho nebo levnejc (ze statu je na SK levnejsi postovny v tom eshopu kde nakupuju ja a neplatite ten deblni poplatek) a hlavne to je za tejden doma...
zkousel jsem si ztezovat pani obmudsmance, slusne odpovida, neresi vubec nic, postupne sem se dostal na sefa posty120... slusne odpovida, neresi vubec nic... nejlepsi byla odpoved na moji otazku, proc tam sakra nemaka vic lidi, dlouhodobe monitorujeme situaci a vytizeni tomu prizpusobujee... coz ve chvili kdy jim ze dne na dne stoupne prace o tisic procent, je mirne usmevny...
nadavani a pruzeni naprosto nefunguje, volani kamkloliv taky ne... serte na ceskou postu... ;)