GRANTORINO: Pošta ti pravděpodobně poslala avízí (kde je složitě napsaný co po tobě chce), plnou moc na vyclení zásilek + formulář na posílání elektronických avíz (pokud vim, tak nic jinýho aktuálně neposíláme:-) takže je třeba podepsat plnou, nejrychlejší je nascenovat a poslat na sklad.praha120@cpost.cz do předmětu napiš podací číslo nebo skladové. A podle toho co je napsané v tom avízu doplnit další dokumenty. Jestliže tam připojíš fakturu nabo výpis z paypalu a když napíšeš čestné prohlášení, že se jedná pro soukromé účely na soukromé vystoupení tak tim nic nezkazíš. (víc toho podle mě nebudou chtít). V pondělí ráno to zaevidujou a tak do dvou dnů max to odejde z pošty (bude to vyclené s poplatkem 180CZK!)
Případně jestli jsi z Prahy a máš čas, přijď osobně na P120 v Plzeňský. 3. patro na přepážky(dveře vpravo od schodiště). Přepážka č. 1 kde ti dají průvodní dokumenty. ty vezmeš a půjdeš na stejném patře k celníkům, kde uhradíš celní dluh. Poté z5 na přepážku č. 2 kde ukážeš dokumenty od celníků, zaplatíš 96 CZK a dostaneš obratem do rukou zásilku
jestli se nemůžeš dostavit osobně a potřebuješ to do čtvrtka, tak mi písni zprávu dohodneme se co je třeba mi poslat a nechám ti to vyclít v pondělí přednostně :-), přičemž to snad už v pondělí večer odejde ze 120tký a v úterý by to měla mít již tvoje pošta a doručit ti to.