DOBYTEK: No dlouho to nikdo nebral, pak mi na infolince dali cislo na vedouci, ty jsem se po asi hodině pokusů dovolala a to byla jízda. Brutálně agresivní, povýšeně mi oznámila, že by taky radši byla doma, ale že ona musí pracovat. Když jsem jí řekla, že jsem jim zaplatila za nějakou službu a chci, aby tu službu dodali, tak mi zopakovala, že by si fakt ráda dřepěla doma a že jí jsem rozhodně nic neplatila. Tak jsem říkala, že jsem platila české poště a ona na to, že to není její problém. A zopakovala znova, že by taky ráda byla doma a ne v budově plný lidí (???) a že doručujou jen invalidům a seniorům. Tak jsem se jí zeptala, jestli fakt mám v devátém měsíci těhotenství chodit na poštu a vyzvedávat zásilku, u které jsem zaplatila za doručení kurýrem pošty. Na to mi řekla, že jsem to měla říct rovnou, že jsem těhotná a že teda zítra to doručí a položila telefon.
Masakr. Žádný zdůvodnění, proč to jako že najednou nedoručujou, žádná omluva, nic. A teda ten útok na to, že jsem doma, to bylo fakt absurdní.