• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAJKAPosta 120, clo a DPH aneb kde je kua muj balicek?
    BORAG
    BORAG --- ---
    zrovna byla na ČT24 reportáž (v rámci hlavního zpravodajství) o zpožděních v doručování zásilek. ČP prý ještě nyní doručuje zásilky, které měly dorazit do Vánoc... Ale dost se tam prsili, že za pár týdnů by se to mělo zlepšit (nabírají nové lidi a tak). To se jen člověk diví, že je to nenapadlo udělat s předstihem, než se všechno začalo clít/danit.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NEVILL: Jo, dával jsem tam feedback na nemožnost platit kartou při objednání svozu balíku (což byla nesprávná informace na webovkách a měl to dostat tým okolo webovek) - a dostalu se to až k tomu mému, který se tomu divil, bo terminál normálně vozí…
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    NAVARA: A čte tam u nich vůbec někdo ta negativní hodnocení balíku?
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    FEFERONIE: Váš námět předáváme reportérům pořadu "Černé ovce" k dalšímu zpracování. V případě jeho možného využití Vás kolegové budou v dohledné době kontaktovat a domluvíte si podrobnosti. V opačném případě věříme, že České televizi zachováte svou přízeň.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    MAJKA: Stížnost + další v případě, že ti něco nedoveze + negativní hodnocení u toho balíku
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FEFERONIE: jo!!!!!
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Jo, vono to sem asi nepatří úplně, co. Se omlouvám, jdu si vylejt srdíčko vedle :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Tak já dneska s poštou fakt paráda. Pošťák to doručuje na silnici před barák, pak lidem zavolá a až když vidí, že jdou, tak vyleze z auta a jde hledat zdlouhavě zásilku. Já doma batole, že jo, umírám strachy na co se mezitím stihne napíchnout...

    a tak jsem ho dneska poprosila, že se bojím o dítě, a on mě maximálně zjebal, začal na mě ječet, pak se sebral že odjíždí a bude to na poště a nakonec mi to teda zpruzele našel, vrazil mi to, prásk dveřma vší silou a jel. Tak jsem mu ještě napsala SMS, že dneska to už trochu přestřelil a on mi na to odepsal, že příště mi nepoveze nic a dá to rovnou na poštu.

    Tak jsem napsala ofiko stížnost na poštu, ale říkám si, jestli třeba fakt může mi přestat doručovat zásilky? A co jako nadělám.

    No paráda, Česká pošta je prostě neuvěřitelná.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BORAG: Jj, i ta moje zmlacena na prepazce je mila zoufala zamestnankyne
    BORAG
    BORAG --- ---
    BORAG: foto je ilustrační, denně chodí kolem 20k nových zásilek z Ruzyně...
    BORAG
    BORAG --- ---
    FEFERONIE: všechny potřebné dokumenty tam opravdu byly již skoro měsíc, tzn. podklady mají a teď se čeká, až na ten balík příjde řada. Mají zoufalý nedostatek lidí + covid... Jinak paní je opravdu velmi milá, pokud se k ní člověk chová slušně. Velmi ochotně se snažila pomoci.

    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BORAG: No a teda jak se vyresil tvuj pripad?
    BORAG
    BORAG --- ---
    FEFERONIE: po necelých šesti hodinách se mi podařilo dovolat. Byl to zajímavý pocit. Ta paní byla velmi příjemná (jsem si jistý, že již v minulosti jsem s ní několikrát komunikoval). Řekla, že s tím systémem rozesílající avíza je opravdu nějaký problém, že dnes už řešila minimálně tři stejné případy, a že to budou muset rychle vyřešit (z tónu hlasu bylo jasné, že ji to také hodně štve). Doporučila, aby si to lidé příště řešili přes tu aplikaci celnicka.cz, že to pak je o něco rychlejší. Jo, a na té lince je opravdu na celou republiku sama.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    FEFERONIE: Jo a tech lepiku s telefonnim cislem tam jen za dnesek mela 5
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BORAG: Ted jsem tam byla. Nedovolas se, a kdyz, tak ti to k nicemu nebude. Pani na prepazce se mi rozbrecela s tim, ze uz ji od rana nadavaji a jednou dostala pesti. Potvrdila, ze tam maji 20.000 nezpracovanych baliku a dalsich 10.000 na ceste z letiste. Nikdo nevi, jak dlouho to bude trvat, odhad mi rict nesmi. Napsala si cislo na lepik, ale tajne, delat to nesmi, a zitra mi zavola.

    Podle jejich slov odvolat plnou moc nelze, resp asi myslela nepomuze, protoze ten balik tam na te hromade proste je a nikdo ho nevyhrabe
    BORAG
    BORAG --- ---
    FEFERONIE: teď už to beru opravdu jako legraci - v podstatě v kuse tam již volám 5 hodin a 10 minut (jo, dal jsem si nějaké krátké přestávky, protože z té otravné hudby už dostávám tik)
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Hodila jsem podnět do Černých ovcí. Dám vědět, jestli si to vezmou.
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    BORAG: Oni to odpoledne odpoji. Az se robot vykeca, tak ti to polozi a nebude to uz ani vyzvanet.
    BORAG
    BORAG --- ---
    BORAG: začíná se to přetavovat na docela zajímavý experiment - již to tam téměř nepřetržitě vyzvání skoro 4 hodiny. A pořád mi to tedy povídá, že jsem v pořádí a čeká se na vyřízení volajících, kteří se dovolali dříve.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam