TEDDYBEDDY: Já znám lidi kteří jsou daleko progresivnější co se týče řekněme posunu paradigmatu, ale neprojevují se jako duševně nemocní lidé a jejich výtvory mají hlavu a patu, což se o článcích na webech zmíněných tří pánů říci nedá. Si myslíš, že někoho odsuzuju, ale já se jen směju lidské blbosti. Mašek je opravdu docela roztomilý a Chvátal až na občasné výbuchy zuřivosti, které kompenzují jeho přeslazenou sluníčkovitost je taky docela v pohodě. Jsou to lidi, ale zbytečně si plněj hlavu naprosto bezduchejma konstruktama, který vydávaj za duchovno. Je to strašně nekonzistentní, ty jejich "nauky"..dyk se na to podívej a posuď sám.
Ad FF a jeho ontopic příspěvky - ano,
jenže k topicu, který s ním nikdo nechtěl už řešit. Protože se třikrát probralo dokola. Navíc posty byly často duplicitní, triplicitní i víceplicitní.
Jako: Normálně jsem se s ním o tom bavil (problém neuroleptik, že jsou dnes nadměrně předepisována, ale zas v některých případech opravdu nutná etc.) a nejen já. I o možných alternativách. A velmi rozumně..třeba s ID DAW to bylo podnětné. Možná ti unikl začátek debyty v místnosti SCHIZOFRENIE.
Jenže FF ničeho jako je debata, nebo diskuse není schopen. Jen jako kafemlejnek opakoval svoje a
1) Podsouval lidem úplně jiná stanoviska, než zastávali a pak je za ně osočoval (to není normální)
2) Napadal ty, kteří s ním nesouhlasili.
3) Choval se jako ukázkový demagog.
4) Obtěžoval druhé opakovaně tématem, které už nikdo nechtěl probírat. I stejnými odkazy.
Takže ho někteří poslali do prdele.
Důležité je vidět ten kontext.
Nevidím na tom, že má banána nic špatnýho protože jsme se s ním pokoušeli rozumně domluvit x krát. Jedinej výsledek - opakované vkládání odkazů a nadávání těm, kteří si dovolili mu říct ať už toho proboha nechá.
Navíc vzhledem k mnohaleté zkušenosti s tímto člověkem a jeho spamováním různých klubů tím, co zrovna sjíždí, nejčastěji fanatické šíření castanedovské nauky se nedalo očekávat, že by toho nechal. Ale chápu, ono to není vidět zprvu úplně jasně. Mě to stačilo.