MIKATCHOU: Už si jedem ot,ale budiž.Já ti Mikatchou nevěřim na realitu,která se mění k lepšímu.Nic takovýho neni.Co to je lepší? Je lepší když budou všichni v Praze jezdit na kole? Pro tebe zřejmě ano...já bych se posral.Nechci jezdit na kole,bolí mě z něho nohy a když fouká vítr tak to pořádně nerozšlápnu...to mě neba,mám rád svoje auto.
Dobro je relativní záležitost a ty nemáš právo využívat vědecký zdroje k propagování jakýhokoliv názoru.Tak to prostě mám já,ty to máš jinak a nemá smysl o tom více diskutovat.
Piš si dál svoje marxistický články,který bodou číst další marxisti a polomarxisti,který třeba ( pravděpodobně ) časem přesvědčíš o své pravdě,ale ta masa lidí,kterou tak potřebuješ k tomu,aby jsi mohla dělat nějaký větší změny tě prostě v relativně prosperující společnosti v jaký dnes žijeme poslouchat nebude.Nemá sebemenší důvod a lidi jako ty nikdy nebudou hejbat aktualnima trendama-rozhodne ne v dnešní konzumní "prosperující" společnosti.
SPIPI: nevim kdo je českej nestrannej novinář.chci psát bakalářku o tématu,kterej mě zajímá.Projeď si někdy bc. práce VŠE obor Marketing a pak piš dál svoje ironický poznámky.