• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: vybírá se poodle toho kdo se dobrovolně přihlásil a my jsme se nehlásily, tekže to bude základ toho proč tam nejsme. Já i Kaki jsme toho názoru, že dokud nepokoříme twistedgrip tahem, tak do žádných soutěží nepolezem )) Navíc, já nemám vůbec soutěžní ambice, jdyž už tak bych radši mezi porotce )
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: A proč tam není nikdo z vás Lindo?

A jak se to vůbec vybírá, třeba Anastasia a Evgeni tam vubec nejsou :/
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: zde http://polechampionvideo.com/competitors
    IF_: holly, vůbec není zač :) Jen jak říkám, doufám že vás to spíš nedemotivovalo :DDD
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Jo aspoň z toho hada jsem to jednou dala, jsem na sebe pyšná :D

Ta přetočená ruka je pěkný peklo..
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: sm se vstreba, ale ten hand spring... to vidim nejdriv z hada a pak ten naskok... no snad do leta :D

a samozrejme lindo, dik ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Jinak děkujeme Lindě za dnešní workshop... Aspoň jsem pochopila princip - takže teorii bychom měly, teď ještě praxi :D Shoulder mount teď budu zkoušet a třeba to časem půjde. Handspring je hrozivá věc:))
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Pardon, kde je seznam a dalsi udaje? Díky.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: jo, takhle nějak to běžně funguje. Mě se jen nechce věřit že Růžena pojede takovou dálku aby se třeba neumístila (což bude mít co dělat podle toho seznamu soutěžících) a zase jela domů..
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    Zoraya byla celou dobu muj mega vzor,az WS s ni me trosku zklamal. Ale uz jen proto,ze jsem ji potkala ( a nosim nasi fotku v penezence),nekoho kdo je pro me madam z tyce. Za me nej v dnesni dobe at jako persony, tak jako ucitelky jsou jenyne butterfly, becca butcher, alesia vasmitzel, mai sato a marion crampe. S tim,ze marion, becca a jen jsou top. Nazvoslovi pi.ou k , od, dolu atd pouzivam jen na mych treninkach a neni to muj vyucujici slang,ale pro nazornost je skvely kdyz se treba resi jak provaz na tyci.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: to nevim jak to funguje, ale neni to tak ze jedou vsichni a az tam se rozrazuje? a zaverecne kolo probiha treba mezi 15 nejlepsimi, nebo tak...tak to myslim bylo v budapesti, bylo jich tam 45 a rozdeleni do 4 skupin, a pak z kazde postoupili 3. Ale tohle je jina soutez takze muze to byt jinak.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: ti dam RO a bude klid :D
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: mam no :) :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    LIBUSHKA: a ty mas zas odpoved na vsechno :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    STRIX: ty jsi ale konfliktni :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    aha tak pardon, omlouvam se, ted koukam ze sem tam nedala reakci na konkretni prispevek,.. mela to byt odpoved na prispevek IF že je stacey prave uci svihat
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ha, už jsem to odlistovala. to je s tebou těžký, když neoznačuješ příspěvek, na nějž reaguješ :D do hlavy ti fakt nevidím.
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: no a ja rikala neco o tom, že se dostaneš do rotace jinak? zajimej se, ale az po tom co si poradne prectes celou diskuzi o konkretni veci - treba pak zjistis, na co odpovidam.
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: No spiny bez švihu fakt neuděláš pokud nemáš spinovou tyč:))
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: vy ano, ale Strix v kontxtu oddělávání zad napsala "ja myslim, že švih je tu myslen spis jako svih pri spinech ne?"
    tak mi to vrtá hlavou.
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: Vždyť jsme tu s Libu psaly, že jsme to myslely při invertech....
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: můžu se zeptat, jak jinak získáš dostatečnou energii k rotaci na statické tyči, když děláš spiny, než švihem? vždyť se musíš nějak dát do pohybu, ne?
    (neprudím, fakt by mě to zajímalo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam