• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    LINDAAMELIE: jupiii!:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MOOONA: bude za měsíc. Pondělí 19 se mnou )
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: ano
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    LINDAAMELIE: ty prave vubec nestiham, do peti jsme jeste v praci:/ zadny na vecery aspon od 18:00 v planu nejsou?:(
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: hele ja nevim, me takovy ty veci kolem duševního vývoje bavěj :) ale zase to nijak přehnaně neřešim,.. každopádně cejtim, že "du nahoru" a jestli za to může i joga tak nevim :)) chodim tam hlavne kvuli fyzicky pohode, neboli me zada a citim se celkove dobre.

jinak ta hot joga kam chodim, tam se moc nedelaj ty cviky na těžiště,.. ta je hlavne o tom že v tom teple se fakt super uvolnis, povolis svaly a protazeni ti de rychleji,.. to video cos nahodila, to uz je jinej level :))) dnes se ti poptam na to ktera joga s ezameruje na tyhle cviky

TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    díky za radu holky:)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: díky za tip, vždycky jsem brala spíš to, jak lidé vypráví, že je to o dýchání a vnitřní energii, nikdy mě nenapadlo, že by mi to mohlo nahradit strečink :-). A co práce s těžištěm? Je tam také? Našla jsem takové supr video, ale je vidět, že má zmáknutou právě tuto část s těžištěm - tak jestli to má z té jógy, protože to by se mi hodně hodilo.....

Yoga By Equinox - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loszrEZvS_k

btw, dneska jsem byla na první hodině na šálách v Cirqueonu a i když je to náročné, tak jsem cítila, jak mám výhodu v tom, že mám zesílené ruce z pole dance... :)) a to jsem skorozačátečník.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: ta hodne dlouhovlasa?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: OK, tak to zkusíme ))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: Pavla
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MOOONA: poslední místo na L2 v úterý v 16:00 (Linda). Pak je otevřenej L2 v pondělí 17:00 (Kaki). Na Hradčanský žádnej L2 zatím nebude.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: ja myslim, ze by to spis ani nikoho nenapadlo:D hlavne jak by to vypadalo, ze jo...
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    LINDAAMELIE: pch, klidne:D ve studiu na Hracansky muzu byt skoro porad do deseti minut, tak staci se dohodnout a budu te po vecerech mucit
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: no joga je hlavne o protahovani :) když vezmu v potaz jen tu fyzickou stranku. a je to vyborny ale musis se tomu venovat, ja ted enmela cas atrochu sem z toho vypadla :/ chci chodit aspon 3x tydne
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Strix chodí a pochvaluje si to.... Tak ti asi řekne víc. Já bych chodila taky ale musim najít něco večer a u Anděla:/
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: Nevím, nikdy jsem nebyla. Taky se tam hodně protahují?
    STRIX
    STRIX --- ---
    nevite kdo ten streč bude vyucovat?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: ted ne, mozna az otevrou dalsi...
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: ha ha to máme stejny problem. A co joga?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: no v 17:00 jsem pořád ještě v práci :-// Škoda...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam