• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    LIBUSHKA: a
    IF_: Holky, nechci být protivná, ale to nevím nevím. Focení platí studio ze svý kapsy a je to focení jen pro naše kurzistky. To je celá pointa, Firefly chce umožnit svým "klientkám" něco víc než jiná studia. Buď se bude muset If přihlásit do nějakého Firefly kurzu nebo si zorganizujte focení, které si zaplatíte sami. Díky za pochopení.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: jooo, hele ja to v patek domluvim :) jsem na to uplne zapomnela
    IF_
    IF_ --- ---
    LIBUSHKA: Mohla bych se tedy někdy připojit:(?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: njn, ale my to pokorime :)) btw v nasledujicim mesici me ceka dvoje foceni, tak se tesim, treba me zas ten adrenalin vybicuje k nakymu poradnymu uspechu :))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    CYLAH: www.cirqueon.cz a www.mlejn.cz - pravidelné kurzy závěsné akrobacie. Mají tam i kruh, ale moc na něm netrénují. Ve Firefly možnost kruhu pouze v rámci soukromých lekcí.
    CYLAH
    CYLAH --- ---
    Jsou na ten kruh samostatný kurzy?
    STRIX
    STRIX --- ---
    Jenyne pole hoop1000 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=dLf9wjjLHIc
    STRIX
    STRIX --- ---
    taaaak ja si prave du zaplatit kurz do vertiga :))) takže konečně aspon dvakrat tydne !!

btw. musim, ukradnuto lidně z FB, nahodit toto: http://www.youtube.com/watch?v=dLf9wjjLHIc fakt dokonalá!
    IF_
    IF_ --- ---
    No jde jim to lip nez nam vid Libu :D

MOOONA
    MOOONA --- ---
    LINDAAMELIE: jupiii!:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MOOONA: bude za měsíc. Pondělí 19 se mnou )
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: ano
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    LINDAAMELIE: ty prave vubec nestiham, do peti jsme jeste v praci:/ zadny na vecery aspon od 18:00 v planu nejsou?:(
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: hele ja nevim, me takovy ty veci kolem duševního vývoje bavěj :) ale zase to nijak přehnaně neřešim,.. každopádně cejtim, že "du nahoru" a jestli za to může i joga tak nevim :)) chodim tam hlavne kvuli fyzicky pohode, neboli me zada a citim se celkove dobre.

jinak ta hot joga kam chodim, tam se moc nedelaj ty cviky na těžiště,.. ta je hlavne o tom že v tom teple se fakt super uvolnis, povolis svaly a protazeni ti de rychleji,.. to video cos nahodila, to uz je jinej level :))) dnes se ti poptam na to ktera joga s ezameruje na tyhle cviky

TEMSTEAG
    TEMSTEAG --- ---
    díky za radu holky:)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    STRIX: díky za tip, vždycky jsem brala spíš to, jak lidé vypráví, že je to o dýchání a vnitřní energii, nikdy mě nenapadlo, že by mi to mohlo nahradit strečink :-). A co práce s těžištěm? Je tam také? Našla jsem takové supr video, ale je vidět, že má zmáknutou právě tuto část s těžištěm - tak jestli to má z té jógy, protože to by se mi hodně hodilo.....

Yoga By Equinox - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=loszrEZvS_k

btw, dneska jsem byla na první hodině na šálách v Cirqueonu a i když je to náročné, tak jsem cítila, jak mám výhodu v tom, že mám zesílené ruce z pole dance... :)) a to jsem skorozačátečník.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: ta hodne dlouhovlasa?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: OK, tak to zkusíme ))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: Pavla
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MOOONA: poslední místo na L2 v úterý v 16:00 (Linda). Pak je otevřenej L2 v pondělí 17:00 (Kaki). Na Hradčanský žádnej L2 zatím nebude.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    IF_: ja myslim, ze by to spis ani nikoho nenapadlo:D hlavne jak by to vypadalo, ze jo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam