• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    PASTEL: Ale jestli chceš, tak můžeš pustit klidně i svojí muziku (samozřejmě pokud to má být nějaký hard metal, tak by bylo dobré se zeptat ostatních, jestli jim to nebude vadit. Ale každá nová hudba je vítaná! ) :))
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    PASTEL: Ano, hraje, lektorka pouští svojí muziku. Ať se Ti tam líbí! :-)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Jdu dnes poprvé na volnou hodinu (na Žižkov), tak mám takovej lamí dotaz, jak to je na volné hodině s muzikou? Hraje tam něco, nebo je tam ticho, nebo co si kdo přinese ?
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: no masakr =) poprvé jsem měla na nohou vůbec takové podpatky =) ale děsně jsem se sama sobě líbila, akorát jsem mohla tancovat jen na pomalé písničky, při rychlých jsem se u první otočky málem přerazila =)
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: a jake to bylo?
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: jop tak včera jsem poprvý tancovala v botech - no spíš jsem se snažila nespadnout =) měla jsem půjčený od kamarádky botky na platformě velikost 40 - už je má vyšláplý, takže jsem se do nich celkem pohodlně nacpala, akorát mi čouhaly palečky =) tak si řikám že by mi možná stačily i 41, musela bych to vyzkoušet no =) docela fascinující objev, neboť pohorky mám fakt 43, do menších se nenarvu =)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SHMAIDA: no premyslela jsem, ale necham to spis na podzim, v lete jsem takova rozlitana a nevim, jeslti bych byla schopna dodrzet nejakou pravidelnost...navic chci pres leto aspon trochu naposilovat...
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK:
    SHMAIDA: Hlavně krom posilování by to chtělo aspoň třikrát týdně pilovat rozsah. Taky se jinak snažím 2x týdně na tyč...

Ad podpatek, normálně mám 42/43, kdybys chtěla taneční boty tak na sexyboty mají i 42:)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: no tak jestli chodíš ještě do fitka tak to je jasný, já kromě pole dance nic jinýho momentálně pravidelně nedělám
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VAMPYRCIK: tyjo, vic jak jednou tydne chodit nezvladnu :((( mam dvakrat tydne cviceni s trenerem a aspon dva volny vecery v tejdnu bych chtela mit :o)

i kdyz buhvi, treba me to nakonec chytne a prestanu chodit do fitka :)))
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: jojo, ruce mi taky rostou =) no na síle - těžko říct, dřív jsem se neudělala shyb a dneska už aspoň jeden udělám =) takže taky nic moc, ale lepší než nic =) ale to mě zas tak netrápí, věřim že časem zvládnu všechno, když pochopim který svaly do toho musim zapojit =)

IF_: to je fajn =) já myslela spíš boty na podpatku, jakou s tim máš zkušenost?

CMLKA: jsem lama, chodím jednou týdně na trénink a snažim se aspoň jednou týdně ještě na volnou hodinu, teď v červnu mám dvě volný hodiny každej týden, tak doufám, že to pak bude vidět, měla jsem totiž březen/duben pauzu, neb jsem byla v zahraničí, tak to musim dohnat =)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    zacinam se tam velice tesit :)
    porad jsem v zacatecnicich ve ctvrtek volna mista CMLKA: Co? ;) Nechces se pridat? :)))

Nohu mam 42 :) tak je dobry, ze mi to nebude v nicem branit. Na ty lekce pro zacatecniky stejne jenom leginy triko a na boso, zejo?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: néééééééé SM nedám áááááááááá, a to mě taky pěkně... a to bude asi větší problém, protože když si opřu tu tyč do ramene začne mě, přesně v tom místě bolet nějakej zablokovanej sval, jináč ty břišáky už by i věděly jak na to, ale já na to jednou přijdu :-D
    IF_
    IF_ --- ---
    PASTEL: Hm vidim, že musim přidat. A SM už dáš:)?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    mě teda V z tyče tak na*ralo, že jsem to neudělala, že jsem si dala tak třikrát týdně dvakrát po dvaceti těch křížových sklapovaček, prostřídaných s prkýnkem (cvik kdy jsi opřená o lokty a o špičky nohou a držíš nad zemí jako prkýnko)
    Postup byl, první dva týdny - ani omylem, třetí týden skoro, čtvrtý týden - jsem to udělala za hekání jak před porodem, a ted po dvou měsících už to dám normal + se nemůžu vynadívat v zrcadle na svoje břicho :-) vždycky tak toužim udělat nějakej trik že nejen že trénuju samotný trik, ale donutí mě i posilování/protahování přislušných partií, na který bych se nebýt pole dance tak akorát...
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: Jinak v Grishku maji i spicky 42-43:, mam je:)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    VAMPYRCIK: to zni super!! a jak často chodis??
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: No mně se třeba hodně nasvalily ruce, ale silově to neni moc poznat, prostě to v z tyče nebo shoulder mount jsou pro mě pořád zapovězená, maso je pro mě i blbá kočička:/
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: měla jsem to podobně, dotáhla mě k tomu kamarádka, která je malinká a krásně jí to jde..já mám 176 cm, taky žádná subtilní bytost a hlavně mám nohu 43, takže je pro mě dost těžký sehnat jakýkoli boty, natož taneční =) teď už poledancuju skoro rok a děsně mě to baví, je to fakt závislost =) všechno se zlepšilo, sebevědomí, postava a vůbec =) akorát ty nohy mám furt jak lodě =)
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem byla včera u Lindy, mám pocit že helikoptéru z tyče snad nepřekonám, ach jo...
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: no ještě to tak žhavy nebude,.. myslim ze to prestava ale jeste to boli-trochu ale bolí a nechci to zas rozjet. ve stredu du sice na trenink, ale asi tam spis budu pilovat veci kde to nenamaham.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: no vida! tak se tesim...priprav se na shouldermount ze supermana .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam