ZEGA: me je ted 30 a zacala jsem s pole dance v 29ti, muj rozsah by se dal na zacatku charakterizovat jako "90 stupnu v sedu na zemi" ...bolelo me to a porad boli, ale ver svemu telu v tom ze je ohebny, i kdyz o tom jeste nevis :] proste se tim nenech omezovat...za ten rok a pul udelam na tyci veci o kterych by se mi v zivote nesnilo...na flexibilite clovek musi makat, neprichazi to jen tak, a rozhodne ne zdarma, musis se protahovat aspon 3x tydne na udrzeni a 5x tydne na zvetseni rozsahu...to ale neni moc realne. Ja ted davam treninky vcetne strecinku tak 2-3x tydne a pokroky jsou pomaly ale jsou...z 90 stupnu je najednou asi 120-130 a v provazu jsem se taky dost posunula. K zemi ;] Ale porad ho neudelam! No a co? Zlepsuje se to a jednou se mi to povede...
Zacinala jsem tak, ze jsem si rovnou zaplatila kurz, ale po prvni lekci me to strasne rozhodilo, jak je to tezky... necekala jsem ze budu takovy drevo. Pak jsem sla na volnou hodinu a tam jsem zjistila ze je to hrozna prdel a ze se to asi casem postupne chci naucit.