• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    REINITA
    REINITA --- ---
    LINDAAMELIE: a jak se pozná ten stav "ready na výměnu"? :) (vidíš to, mě ani nenapadlo uvažovat o výměně jednotlivých dílů, díky :D )
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    REINITA: Nejstarší tyče, které máme ve studi tam jsou momentálně 2 roky a jsou aktuálně teď ready na výměnu (alespon prostředního dílu, jedna i spodku). Jsou používaný každý den po-pá a ne po dobu 2 let, každý den alespon 4 hodiny.
    REINITA
    REINITA --- ---
    mám takovou možná hloupou otázku - je nějaká časová trvanlivost tyče? mám svoji pár let, celkem ji používám, je jen lehce odrbaná (nikde tak, že by drápala kůži, nikde nic ostrého netrčí apod.), má na sobě časem trochu povlak (pečuji o ni a čistím ji, ale přesto).
    STRIX
    STRIX --- ---
    milý Ježíšku, k Vánocům si přeji (chinesse) pole dancera

Jesse Huygh Chinese Pole Training Video - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6iE8wvaa-Rk
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    jj diky, jsme sice offtopic, ale ono se to hrozne meni, ted jsem zase v pohode docasne... kez by jen statnice :] ale v unoru uz bude navrat k normalu, snad...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: Minule nás na poslední hodině učila něco z toho flirt dancu (přemluvily jsme jí). Jakože odvážnější. To teda bylo!!! Ani jsem netušila, že takhle umím kroutit zadkem :DD

IF_: já bych se možná přidala (záleží kdy)
    IF_
    IF_ --- ---
    O tom nepochybuju to nemel byt primer v tomto smeru:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: ono, učit se na státnice je dost možná nic oproti tomu učit se nazpamět stohy zákonů, vid Sisi :(

Ale pevně věřím, že to dáš, takže relax trochu )
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: Čím víc se učíš, tím silnější je tvůj pocit, že nic neumíš :-D
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    IF_: ja teda oboje statnice bral stylem "to se nejak podda" a poddalo se :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Dovoluji si aplikovat svůj zákon z učení se na státnice.

Čím blíže je kýžené datum zkoušky, tím méně má člověk pocit, že toho umí.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ja nevim ja jsem tak v pr.... z tech zkousek a to je teprve listopad, ze v prosinci uz asi budu jako vsichni na antidepresivech a budu si brat zakony i na zachod..tim chci jen rict ze asi ten vylet nedam, uz i cestou na trenink mam pocit ze plytvam casem :[ litujte me pozdeji.
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: To je dobrý nápad. Případně kdybyste sedámy chtěla některá přidat, tak ve dvou by to bylo ideální. Kdyžtak mě do pošty a já se domluvim s Lindou.
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    LINDAAMELIE: bude to super, truper akce..
    bohužel opět nebudu..:(
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: hahahaha ))) můžu tě seznámit Sisi, dva z nich znám.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: kdybych sla, tak kvuli WORKOUT BRNO!!!!! ;] mnam slint mnam
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42:
    IF_: Och dámy, děkuji Vám :))))

If a co takhle občas nějakou soukromku, hm hm? To bychom mohly časově doladit, ne?

Jinak - dovoluji si upozornit na novou akci - Winter Fantasy DECADANCE BALL - http://www.facebook.com/events/347428065354157/ - a těšit se můžete na mě a pravděpodobně black / light show :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: sak ja neporovnavam zkusenosti ale právě tu schopnost naučit :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    VAMPYRCIK: :))) je to dost mozne :))) jsem nejvyssi a nejtlustsi z nasi skupinky :)))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: K Anne na spinovku chodim v patek na ty pokrocile, a je fakt mega super nejlepsi. Ale je az tak dobra, ze se na pulku veci vlastne moc nechytame :)) Ale to presne mi vyhovuje, ucit se od tech nejlepsich (mezi kt. patri i Linda :), plus ma dobry floorwork protoze ma za sebou nejake kurzy flirt dance.

STRIX: misicko diky, ale nemuzes me porovnavat s nikulinou .) vsechno co jsem se naucila na spinove mam bud od ni, nebo Lindy nebo z workshopu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam