• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Jop...

Chrome poles are usually a nickel based pole with a chrome coating or plating. If you are looking for a good grip on a pole, brass is always the best option. If you like the look of a shiny silver pole, our stainless steel pole has that shine to it but wont ever flake or give you an allergic reaction.
    ...
    The problem is that none of the manufacturers mention what grade of steel they're using, and low-quality stainless poles can contain a high percentage of nickel. Nickel allergies are EXTREMELY common and can cause a very severe reaction.
    ...
    However, to make that pretty, shiny silver chrome, layers of nickel and then chromium are applied onto the steel pole. Again, dancers allergic to nickel will react immediately to these poles
    ...

no nic, asi tam nějakej bude. Docela na prt, pole dance už tak bolí, tohle to dělá ještě těžší. Tomu se dámy říká pravá láska! :)))))))
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    To je divný, protože já mám alergii jenom na nikl a právě z Hradčanský, kde ještě nejsou ošoupaný mám ty alergický reakce. A ze Žižkova se mi udělaj, jen když lezu hodně nahoru, kde nejsou ošoupaný :-)).
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    tyče jsou normálně ze železa, jsou jen pochromovaný... a tím opotřebením myslím právě především ošoupaný chrom. V žádný tyči nám nechrastí.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    KAROLINA182: Píšou povrchová úprava: chrom, zalátá mosaz, ale pokud vím nikl se používá k tomu stejnýmu, ale je asi víc toxickej,
    Taneční tyč SPORT Chrome Set - X-Pole - Taneční tyče | Taneční tyče - EUROPOLES
    http://www.tanecnityce.cz/obchod/tanecni-tyce/1-tyc-xpole-sport-chrome-set
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    PASTEL: já mám pocit, že chrom je uvnitř, ale na povrchu je nikl a to je to, co je ošoupané.
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: věčná je akorát blbost lidská :))))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Já docela čumim, jak jsou některý ošoupaný, jsem myslela že chrom je věčnej.
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: hehe, "chrastí ti v tyči?" zní jako dobrá alternativa dotazu "straší ti ve věži?" :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: tyo ted nevim komu, ale vim ze sme nekde uz resili, že neco chrastilo v tyci :) ale myslim ze se dal pouziva. tak to snad nebude vadit.
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: divně to v ní chrastí, přitom je utažená.
    ne, nechci z toho dělat nějakou extra vědu, jen mě zajímalo, za jak dlouho a jak se tyč může opotřebit, to je celé.
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: ..tyo, tak proste když s tou tyčí je nějakej problem, kterej ti braní v tom na ní na pohodu cvičit, tak je ten stav "ready na výměnu" ne? :) pokud je furt v cajku, nikde te nic nedře, neškrabe, neprotaci se, neuvolnuje se, tak bych to neresila...
    REINITA
    REINITA --- ---
    LINDAAMELIE: a jak se pozná ten stav "ready na výměnu"? :) (vidíš to, mě ani nenapadlo uvažovat o výměně jednotlivých dílů, díky :D )
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    REINITA: Nejstarší tyče, které máme ve studi tam jsou momentálně 2 roky a jsou aktuálně teď ready na výměnu (alespon prostředního dílu, jedna i spodku). Jsou používaný každý den po-pá a ne po dobu 2 let, každý den alespon 4 hodiny.
    REINITA
    REINITA --- ---
    mám takovou možná hloupou otázku - je nějaká časová trvanlivost tyče? mám svoji pár let, celkem ji používám, je jen lehce odrbaná (nikde tak, že by drápala kůži, nikde nic ostrého netrčí apod.), má na sobě časem trochu povlak (pečuji o ni a čistím ji, ale přesto).
    STRIX
    STRIX --- ---
    milý Ježíšku, k Vánocům si přeji (chinesse) pole dancera

Jesse Huygh Chinese Pole Training Video - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=6iE8wvaa-Rk
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    jj diky, jsme sice offtopic, ale ono se to hrozne meni, ted jsem zase v pohode docasne... kez by jen statnice :] ale v unoru uz bude navrat k normalu, snad...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: Minule nás na poslední hodině učila něco z toho flirt dancu (přemluvily jsme jí). Jakože odvážnější. To teda bylo!!! Ani jsem netušila, že takhle umím kroutit zadkem :DD

IF_: já bych se možná přidala (záleží kdy)
    IF_
    IF_ --- ---
    O tom nepochybuju to nemel byt primer v tomto smeru:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: ono, učit se na státnice je dost možná nic oproti tomu učit se nazpamět stohy zákonů, vid Sisi :(

Ale pevně věřím, že to dáš, takže relax trochu )
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: Čím víc se učíš, tím silnější je tvůj pocit, že nic neumíš :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam