• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    KAKINA: jo znám to :D lajna je HC ale myslim, ze super na brisaky. Pac ja se pak nemuzu ani hnout jak je mam namozeny
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    DO_ME_NICK_A: já to zkusila jednou a moje skore byly 2 kroky :)
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    STRIX: Ty jo Lajna je těžká...občas chodíme na lajnu do stromajdy v lete jsou tam i takový mazáci co maj tu 50m...Nemuzu tomu uverit. Já ujdu sotva 5m-a mam dost :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAKINA: no už aby bylo teplo, at muzem udelat zas nejakej hromadnejsi pole picnic a vytahnout ji ven... :)
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    STRIX: jééé vy máte lajnu, juchůůůůů :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: jednou sem to přebehla... ale nebudu lhat ze m iot nedelalo problem :D
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Asi tak.. je to šílený, kor s mým mizerným balancem na kterém se teď snažím makat. Ale Jirka mi sám říkal, že s mojí žirafí postavou to mám těžší :D A ty to přejdeš??
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ne provaze :)) slackline :) ale huba se na tom dá rozbít asi stejne :D
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Samozřejmě Jirkou Fiřtem, ach jo:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Nějak je to tu mrtvé, tak přidám zkušenost s Jirkou fořtem a jeho power pole..

Celkově jsem nadšená, akorát je to cvičení nevhodné pro lidi co normálně moc netrénují. Už to předpokládá určité silové vlastnosti:) A hlavně to neni cvičení, na které jde člověk se vyblbnout jednou týdně, ale chce to aleaspoň třikrát něco dělat. Jak se mi potvrdilo, mám slabé ruce, které taky dnes naroozdíl od břicha cítim:)

Dělá se cvičení na balonech, na kruhách, chození po provaze, variace sedů lehů a kliků (třeba na špičkách prstů:), shyby na hrazdě apod., šplhání a držení se na tyči apod.

IF_
    IF_ --- ---
    Tohohle jsem si nikdy nevsimla:))

Pole Dance Dictionary
    http://poledancedictionary.com/moves/203/small-pirouette/
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: nejlepší je triko s kačerem donaldem
    IF_
    IF_ --- ---
    Kůůl!

Evgeny Greshilov — Fun Pole Freestyle - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=gSClKWOo6jA
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    STRIX: jj matroš bude stejnej, lektorka tomu řikala síť
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: j otak to myslime to samy.. no ja prave nikdy neslysela termin "síť" na tohle... tak sme myslela jestli neni jeste neco jinyho...
    no ja popravde nevim jak se tomu rika.. al eje to snad stejnej nebo hodne podobnej material jako na šálach :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Fly Yoga v síti, ta co je kus nad zemí, já myslela že šály jsou dva oddělený hadry až na zem. Možná mám zmatek v terminologii. Na ty FY už jsem byla hrozně mě to bavilo, ted čekám akorát na nějaký vhodný kurz
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: sítě? nebo šály (jogový)?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    já se chystám do Poletime na ty sítě, v tom se taky krásně protahuje
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    DO_ME_NICK_A: To se zlepší. Já měla na začátku provaz 90° :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Myslíš:)? hele tohle je web na kterym se za návštěvnost platí, jako příklad to moc neslouží.

Ale co je to proti Státům, kde jsou striptýzy a očumování krasavic ve strip barech celonárodní kratochvílí.
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: asi pujdu dělat redaktorku, takovej splácanej blábol... :) ani s eto pořádně nedá číst, a to nehodnotim obsah ale styl nebo spíš nestyl, kterým je to psaný
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam