REINITA: ahoj, nemela jsem sice cisare, ale poprve jsem si nasla cas 4 mesice po porodu...jeden trenink = maximalne naplanovan do minuty a pak utikat domu kojit :D Sila byla na urovni cca 50-60 procent puvodni, flexibilita stejna, ale co me prekvapilo jak me opet boli kuze, v mistech ktera byla predtim zvykla.. zase jako bych zacinala odznova... bad news je, ze s ditetem mam slabsi motivaci trenovat, = chce to porad logistickou organizaci, pak do toho to kojeni, nemam v Praze nikoho na hlidani krome manzela nebo placeny babysitting... predtim jsem trenovala 4x tydne (ne sebe, ale ucila jsem kurzy), ted jsem se od porodu zmohla na 1 kurz exoticu (abych mela pred manzelem vymluvu proc "musim" a abych mela sama motivaci si to volno udelat) a to se jen valime po zemi, takze nejsem zdaleka ve forme co se tyce sily :) Vlastne naposledy jsem poradne cvicila nekdy v lednu 2015. Taky mi to chybi, vlastne ted se pomalu vracim k uceni (zacatecniky), a fakt nevim jestli jeste nekdy budu mit tolik casu a moznosti na vlastni trenink jako predtim... mozna az mala trochu vyroste, bude ve skolce nebo ve skole a nebudu mit druhe dite :)) coz ale stejne planuji ...promin ze jsem ti neporadila, tebe zajima asi ta jizva... ja bych se toho tolik nebala, jen zacni pomalu a opatrne, a nizsi level treba.