• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: je to trochu tezsi nez normalne, to je fakt...zkus treba butterfly, to mi prijde takove bezpecne v botach .] jak chodim ted na exotic ke stacey tak jsme tam s tema botama delali table top V (drzis se jednou rukou za zady, druhou normalne, s tyci v podpazi a nohama udelas V) a taky jsem s tim bojovala...je to holt "zavazi":D
    IF_
    IF_ --- ---
    Holky dnes jsem poprve zkousela inverty v high heels a slo mi to teda pekne blbe. Je to tim, ze boty co nejsou pevne prikurtovany k noze (pantoflicky s 10 cm podpatkem platformou...ale tanecni) nebo je to fakt tak tezky :D
    REINITA
    REINITA --- ---
    PASTEL: díky moc za info.
    LILY
    LILY --- ---
    PASTEL: já jsem dotaz nevznášela. Krom toho u mě už je to šest let po porodu jedno :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Když jsem se ptala doktora na pooperační za jak dlouho se mužů vrátit k normálnímu cvičení a posilování břicha, řekl mi že za tři měsíce. Což jak mi potom řekla rehabilitační je blbost,protože nezáleží na čase, ale na stavu svalů.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    LILY: za monu byla, je to péče na kterou máš nárok a předejde možným horším problémum v budoucnu. Ja jsem to rehabilitační cvicila jen tak aby se neřeklo a spíš jsem dělala posilování. Takže jsem cvicila jak magor a pupek jsem ještě rok po porodu měla jak kdybych chodila na ddvacet piv. Tuhle cestu fakt nedoporučuji. Pokud chceš rychle vidět výsledky vrátit de do formy a nevynakladat zbytečne úsilí, venuj se fakt poctivě rehabilitaci
    IF_
    IF_ --- ---
    LILY: Za mnou prisla i po klasickym porodu!
    REINITA
    REINITA --- ---
    PASTEL: za mnou přišla, dostala jsem papír s cviky (které - přesně jak říkáš ;) - vypadají dost o ničem), individuálně jsem se jí ještě na něco přeptala. Nedávno jsem jí i psala mail, protože se mi nelíbí, jak mám povislé břicho pod pupkem, a doporučila zase nějaké další cviky, byť opět rehabilitační povahy.
    já vím, jsem strašná, všechno bych chtěla hned - být v pohodě srostlá s miniaturní jizvou, moct dělat pole dance... :)
    LILY
    LILY --- ---
    PASTEL: jo je fakt, že se říká, že se můžou posilovat šikmé břišní svaly, ale ne ty přímé.
    Ale teda že by chodily v porodnicích rehabilitační doktorky... Slíbili mi sice, že nějaká snad přijde, jestli bude mít čas, ale evidentně neměla.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    REINITA: po císaři za tebou měla přijít v nemocnici rehabilitační doktorka a probrat s tebou cviky, ty provadej opravdu svědomitě a často. Pokud za tebou nebyla, tak si nějakou dobrou najdi. Do té doby než se ti stáhne břicho nezkoušej tahat inverty silou a nic silovyho na břicho. Ty cviky se zdají dost o ničem, ale je to fakt ddůležité. Nejde o čas, ale o postupné kroky.
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    SHIVA42: Od srpna ještě nemůžu :(
    Popravdě nevím. Nějaké spiny umím, šplh a sed taky, padající bohyni na dva způsoby. Gemini, anděla a butterfly jsem dělala, ale moc mi nejdou. Nevím jak jsou na tom L2 právě, jestli bych jim stačila, bo poslední rok na to dost kašlu.
    LILY
    LILY --- ---
    REINITA: já jsem teda tehdá nedělala pole dance, ale začala jsem cvičit (opatrně) po třech měsících.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ETTELEA: me se otvira ted kurz pro zacatecniky ted od 15.8., jsou tam posledni 2 mista, pondeli 18hod... v zari ale taky neco bude urcite, mam pocit ze v utery se ma v pulce zari otevrit L1cka... a to chces Level 1 kdyz uz jsi to zkousela?
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: :D
    moje dítko je zatím nechodící, ale až se to změní, tak to koukám slibuje velký zdroj zábavy - zejména v kombinaci s kočkama, které mi pravidelně chodí fandit do akčního radiu :D
    IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: K tomu cviceni doma... neni to s tim ditkem nekdy jednoduchy :D Dneska jsem ji jednou chudaka nakopla :p

IF_
    IF_ --- ---
    Ještě k debatě o lektorkách, mně to třeba teď hodně baví s Terkou Seidlovou z Destiny. Skvěle mě umí vyhecovat a dává do toho takové nadšení:)
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    SHIVA42: Neboj do FireFly chci jít aspoň na kruh. Na Elišku slyším samou chválu a na pole lektorky taky. :D Takže to asi zkusím, akorát musím vyčíhnout kdy budete mít zase otevřený kurz pro začátečníky bo můžu chodit až od září. :(
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: neboj, taky jsem lemra líná, ale zvu si domů kamarádky, abych se dokopala ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Včerejší "triangl" v destiny, dlouho nebyla žádná fota :))

IF_
    IF_ --- ---
    REINITA: Určitě zkus nějakého fyzioterapeuta, ten by měl říct, jak to vypadá:) Jo cvičení doma je super, ale já jsem na to lempl, jakmile na mě někdo nešlape a tyč mě nějak baví v tom kolektivu :)
    Jinak když jsem poprvé přišla p porodu na tyč, tak jsem zjistila, že mám problém udělat i véčko :D

Tak držím palce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam