jsem si až teď uvědomila, že jsem tu asi špatně, nejsem totiž na mateřské, ale zas studuju dvě školy a trochu si při tom přivydělávám, tak to byste mě mohli vzít do party, chtěla jsem podpořit nové fórum:)) studovat - jako opravdu studovat (ne jenom si otrocky vyžebrat titul) při zaměstnání je asi dost náročná věc , takže to obdivuju.Na druhou stranu úplně nesouhlasím s tím trendem, kdy má každej student pocit (tlak rodičů), že by si měl při škole vydělávat, vede to podle mě zcela nutně k povrchnosti - k tomu dospívám snad logicky takhle: když prostě nemám už tolik času na čtení knih (např. nebo nějakej jinejch materiálů) do školy, přečtu toho prostě míň a pak se z toho nakonec snažím nějak vylízat, ale nemůžu pak bejt prostě spokojená se svým studováním. Pak znám lidi, kteří tvrdí, že když mají moc času, tak nic nedělají (to je i můj případ), až když ho mají méně, stres je donutí něco dělat. Takže z tohodle hlediska mohou pracující studenti studovat efektivněji, než my lenoši z prezenčního. úplně nevím, jestli sem tento příspěvěk patří, ale tak zkouším to. Hezký večer:))