• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    WTK
    WTK --- ---
    :))

    Jahrider Bwoy
    Ahoj. Dělám v ledečské sokolovně každý měsíc tradiční elektronické party, které mají název Control Freaq a které v podstatě začali kulturu elektronicke muziky v Ledči (když nepočítám naše pionýrské aktivity v bývalém klubu Mlejn.
    Akce se konají už více jak 2 roky, tedy mnohem delší dobu, než kdy Depo započalo svou činnost. Proto bych byl rád, kdyby promotér a majitel tohoto podniku, bral ohled na výše zníměná fakta, a nedělal akce naschvál tak, aby vyloženě konkurovaly CF akcím v sokolovně.

    Jahrider Bwoy
    Akce v sokolovně jsou max 1x do měsíce, spíše v průměru 1x do dvou měsíců, tak by to při inteligentnim uvažování, neměl být až takový problém. Je sice pěkné, že dávate vstup zadara a podobné fígle (počáteční investice do zrušení konkurence), jak nalákat lidi ale dopředu Vám píšu, že CF akce v sokolce budou, i přes to, že nám budete házet klacky pod nohy. Tož je tedy jen na Vás jestli chcete vést nějaký trapný ´konkurenční´ boj, nebo spolupravovat a komunikovat.
    Peace a přeju ať se daří.

    DEPO CLUB
    Zdravim všechny, jedinný kdo háže klacky pod nohy a chce monopol jsi ty Jahridere. Už před rokem si mě kontaktoval, a chtěl abych nedělal 14dní před tebou a po tobě akce. Tomuhle se řiká monopol. Proti control freaku nic nemám, sám jsem ho navštěvoval. K činnosti clubu Depo...tento club funguje již 15let, akorát pod dřívějším názvem Rokle a ještě před tím Prádelna, takže se prosímtě neodvolávej na historii, když elektronická hudba zní tímto klubem pomalu od nepaměti a tvý 2 roky jsou naprosto ničemný.

    DEPO CLUB
    Další akcí kterou se máme údajně krýt, jsou Mashinery SS, kteří to někde vypátrali a zavolali mi to. Dodávám, že tato akce je domluvena už měsíc, a to nikdo nevěděl nic o žádném dalším datumu control freaku, takže nevim kde mistr Jahrider vidí naschváli.

    Jahrider Bwoy
    Elektronické akce v Ledči se začali dělat v klubu Mlejn před více jak 10ti lety, a mel jsem v tom prsty ja a parrazits sound. V té době bylo to tvoje slavný Depo nebo jak se to tehdá jmenovalo, obyčejná prachsprostá diskotéka (což je vlasně doteď). Pak se v Ledči dobu nic nedělo až jsem opět začal dělat akce v sokolovně (to bylo Depo rokač). Následně na to vzal Depo nějakej typ a snažil se castecne kopírovat veci co jsem delal v sokolovne, proste zacal delat to co tam uz bylo (pixie, t2b2, maniac, mystic atd, atd). Pak si vzal Depo ty a vubec si se neobtezoval brat nejak ohledy an zajetou tradicni kalbu. Ano volal jsem ti a doporucil, aby sme se nejak dohodli a navrh to co pises. az na to,, ze 14dni byl rozsah a nejak uvadis ty - navic tyden po je preci k tvemu dobru..) Takze, asi tak. Jinak akce, respektive terminy akci CF jsou na FB uz vic jak 3mesice, stacilo se kouknout. Je pravda ze samotna udalost an FB byla zalozena mesic a pul pred akci. Coz je ale take naprosto normalni.

    Jahrider Bwoy
    kazdoapdne ja myslim ze si ldii udelaji obrazek sami. CF ma tradici a kvalitu, coz se o Depu rozhodne rici neda, bohuzel...
    12 říjen v 12:22 · To se mi líbí

    Dominik Vosicky
    eej Jahrider koukám že toho o Ledči a toho co se v ní děje moc nevíš.navštěvuju rokli (dnešní depo) už víc jak 5 let jelikož takto disaionově a prostorově řešený klub by jsme u nás na vysočině jen těžko hledali.Nevím jestli bych nazíval"snahu majtele klubu Depo vytvořit něco pro mladé lidi a jejich odreagování v pohodovém prostředí" trapnou konkurencí.Zkrátka lidi kteří mají v plánu páteční CF asi neovlivní akce stejného načasování v depu,stejně tak jako třeba mě,častého návštěvníka našeho klubu neovlivní akce CF jelikož k tomu mám své jisté důvody bez jakého koliv ohledu na výši vlezného.Pro ty méně chápavé to znamená že já,jako každý pátek volím Depo jelikož tam vždy najdu to co ke správnému lokálu patří: příjemnou společnost, dobrou hudbu,zábavu,a kvalitní obsluhu.

    Rostislav Štěpán
    Ten kdo podporuje Jahridera a jeho akce,tak ať se radši koukne na jiná fóra po celém internetu co je tenhle "promotér" zač a ne jenom na bláboly co píše na facu svým 5000 "přátelům" . Je to už vážně hnus co ty děláš. Mashinery ss

    DEPO CLUB
    Nechápu proč útočíš na jméno klubu a nazýváš ho prachsprostym. S tou diskotékou si taky nejak ustřelil, když za rok tam byli 3 a spousta jinejch kaleb. Disko je tak asi nejmíň podporovanej styl v klubu. Akorát si vymýšlíš a bezdůvodně útočíš. Lidi si tak o tobě aspoň udělaj sami obrázek. PS: netvař se jako by jsi v Ledči vyrůstal, když to tak není a nikdo tě tady pomalu nezná. Si tu jen návštěvník.

    Jahrider Bwoy
    Hošci, hošci, holt jste ještě příliš mladý, na to aby jste věděli co a jak bylo. Navíc vám chybí úcta a respekt k tradicim a těm co Vám vyšlapali cestu.
    Je sice pravda, že po Mlejně jsem nějaku dobu akce v Ledči nedělal, ale když jsem začal s CF, bylo Depo zaprděná díra, kde se váleli hovna na hajzlech, smrdělo to tam a nikdo tam nechodil, natož aby se tam dělali nějaké akce alespoň trochu podobné CF. Kdyby tomu tak bylo, ani bych totiž s akcema v ledčečské sokolovně nezačínal, proč taky žejo..
    Takže si melte a vymejšlejte co chcete kluci, pravdu nevochčijete. Možná tak maximálně lidi co se o věci málo zajímaj...
    Jinak Rostíku, ty tvoje argumenty jsou stejně usměvný jako věci na které ukazujeě, babka Blažková a tvůrci Beverly hills by s tebe měli radost hele..)
    Koukni se radši na to, co děláš ty, lokalní buránku bez přesahů. Já jsem narozdíl od tebe pro scénu něco udělal, pozval hafo umělcú a producentú, udělal mrtě akcí. Ty jen trapně onanuješ a zabíjíš čas. Tak u toho zustaň a neser se tam, kam ani za boha nevidíš, lojzo!
    Dominuku, jasně respekt však já proti Depu vyloženě nic nemám, naopak jsem rád že máte v Ledči místo kam můžete jít v klidu posedět a popít a kde se cítíte dobře. Tak to má být. Já mám něco proti stylu jakym to provozovatel vede v době konání CF. A ne proto že se bojim o svoji akci atd, to vůbec, prostě jde čistě o princip. Snažil jsem se snim domluvit, neměl zájem, překrucuje moje výroky a mlží. Podle mě je tohle špatnej přístup.
    Depo: hele čeče, já se stebou chtěl domluvit rozumně, neměl s zájem, navíc děláš zlo a naschvály a ještě se vymlouváš, promiň ale jak se k tobě pak mám chovat a psát ti, když děláš tyhle věci, hmm? Kdyby jsi přemýšlšl, zjistil bys že spolupráce je lepší. Že se třeba daj akc propojit s klubem Depo atd atd. Možností jak to pořešit je spousta, jen ty sis musel vybrat tu nejpitomější. Škoda.

    Rostislav Štěpán
    Nesaháš mi ani po kotníky, takže nadávat ti je pod mojí úroveň.Nebudu se tu zahazovat s člověkem, který byl v kriminále a naučil se zde praktiky,které teďka provozuje. Nepotřebuju si vydělávat na živobytí pěstováním a soundsystemem jako ty , mě stačí když si vyděláme na chod a užiju si party s kámošema.Vlastně mi tě je strašně líto,protože nikdy nepocítíš takovou radost z toho co děláme jako my......Lidi na sociálních sítích můžeš blbnout jak chceš, ale proč asi s tebou nedělá kalbu ani jeden normální system?Protože tě všichni moc dobře znají viz. diskuze o tobě [ Jahrider, Čvanda, Tesař aneb největší voserové na scéně. ] Napočítal jsem okolo 30 lidí co jsi posral,tak na tohle bych byl hrdej.Piš si co chceš já už reagovat nebudu mám totiž práci, ale to ty neznáš....

    Jahrider Bwoy
    v kliminale jsem byl mimojine kuli zmrdeckum tveho razenmi, se kterejma ses pote kamaradil i to presto, ze jsi vedel co udelali. pak jste me navic ukradi sound a privlasnili si ho a pretvorili u svemu prospechu celou historii. mno a ty dalsi kecy jsou jeste vic usmevny a vypovidaj o tvy podstate a zavisti vic nez moje texty. ty uz si nemapatujes, jak me pustili z krimu, jak jsi se vtiral a prosil abys mohl zpivat na mejch akcich atd. byl jsi obycejnej diskous (a porad jsi) kterej si honil ego, nic vic. jinak ja akce se systemama nedelam, z toho uz jsem vyrostl, zvu opravdove umelce a lidi co scenu tvori, ne ji paroduji. jinak tech 30lidi klidne vypis, jsem an ten seznam zvedavej. lol mam fak dost :)))
    KYN
    KYN --- ---
    EDDRUM: a kdo je teda ten špatnej? já to furt nechápu!
    EDDRUM
    EDDRUM --- ---
    koho jste sem zas pustili ty jo.
    BICA
    BICA --- ---
    W_2: skoda ze jsi nepochopil, co jsem ti chtel sdelit
    DARTHFADER
    DARTHFADER --- ---
    KYN: hanicka nam na to s*re ;)
    KYN
    KYN --- ---
    SKRU: jj, pozvěte někdo Haničku :)
    SKRU
    SKRU --- ---
    KYN: ale vono se nam to stripek ke stripku posklada:)
    KYN
    KYN --- ---
    Zajímavý - ještě tak vědět, o čem se tu píše... :)
    W_2
    W_2 --- ---
    BICA: 1. nevim, proc psat tobe - nejses spravce, 2. Hanicky uhel pohledu znam a take ho nevytahuje verejne nikde...
    BICA
    BICA --- ---
    W_2: nevim proc.. sere te tahle paralela?
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Cejtim drby. Davejte! Nemuzu spat))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    W_2: ty musis mit hrozne tezkej zivot :)
    W_2
    W_2 --- ---
    BICA: radsi mlc!
    BICA
    BICA --- ---
    W_2: napada me paralela a vynecham virtualitu a pujdu do zivota bez nyxu: Na svete jsem od sveho zrodu a i kdyz obcas s kontroverznimi nazory, tak se snazim k lidem chovat tak, jak chci aby se oni chovali ke me a kdyz nekomu reknu "ahoj", slysi to, nereaguje, mohl to preslechnout, kdyz mu "ahoj" zopakuji a opet nic (ani negativni odpoved, proste NIC), tak uz to proste povazuji za neslusne a myslim si o tom, ze me ten clovek ma v prdeli... mam pak v prdeli i ja jeho...

    Tohle byla napriklad situace Hanky - barmanky z Wakaty, ktera si tu v chvili ani neuvedomuje, ze mluvi se svym sefem.. budeme ji za to nenavidet? nebudeme vid..

    aneb nebral bych to tak vazne a ze si nekdo mysli, ze jsi nebo nejsi DJ

    a pro ostatni - ani me nepsal W_2 o pristup, aby nenastala mylka :))
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    OMG - ironie, nic vám to kluci neřiká?
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    W_2: Ježiš.... klid...
    W_2
    W_2 --- ---
    GENERIXX: hele fakt sorry, jestli to chces dal rozebirat, pokracujem v poste... na nyxu jsem od jeho zrodu a i kdyz obcas s kontroverznimi nazory, tak se snazim k lidem chovat tak, jak chci aby se oni chovali ke me a kdyz nekomu napisu slusne o pristup, za 2 minuty to ma prectene a neodpovi, mohl to prehlednout, kdyz mu dotaz zopakuji a opet nic (ani negativni odpoved, proste NIC), tak uz to proste povazuji za neslusne a myslim si o tom, ze me ten clovek ma v prdeli... mam pak v prdeli i ja jeho... hawgh
    GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    W_2: Tady seš na nyxu, tady přeci pravidla slušného chování ani realita nic neznamenají :) Pokud je ti to proti srsti, neměl jsi se vůbec registrovat ;)
    W_2
    W_2 --- ---
    GENERIXX: odpovedet na dotaz (i negativne) je proste slusnost a patri k zakladnim principum slusneho chovani! Za tim si stojim... ale mozna jsem moc ze stare skoly a je to jen generacni predsudek :o))
    ale nechme toho...
    N_I
    N_I --- ---
    ....az je mi trochu divny teda ze sem dostal vstup treba ja..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam