• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

    s JAHRIDEREM spolupracovat

    196 hlasy od 196 respondentů

      rozbalit záhlaví
      JAHRIDER
      JAHRIDER --- ---
      VEX:
      cece, ty jsi velky kral, ze? vsak me neznas a nikdy jsi semnou nemel co do cineni. jsi tedy telepat a vsevedel? nebo jak to bude hele? nechces me to konecne nekdy rici do oci, nebo se sejit? evidentne me dost resis a zabiram ti urcitou cast ziivota, tak by to asi chtelo, ne? protoze jinak nechapu co tiom vsim sledujes. hmm?

      to ostatne patri na vsechny z vas kdo me neznaji, nikdy semnou nic neresili a jen lezou nekomu do prdele, nebo chtej bejt jen ve stejny lize, pripadne teamu.
      jinak mam tu vzaz i vsem djs, co jim udajne dluzim prachy (mimo Bici). ozvete se me, muzem zacit resit. ostatne tak tomu bylo vzdy!

      KYSLAH:
      hej kamo diky za zastani, ale tady to nema cenu /ono vlastne nikde/. kazdopadne respekt za to, ze jsi chlap s koulema a ne podelana hystericka a ukrivdena defka jako vetsina lidi tady (vztahovaci to je pro vas :D)
      ale radsi uz sem nepis, zbytecna ztrata casu a energie.

      SMARIO:
      hej ty si kamo u me klesl tak jako malo kdo. nejen ze ses defka prodejna, prekrucovacska, ale jeste si seres dost do huby. priste az me budes odrazovat od spoluprace s Kamilem a Stounem a pak me pomlouvat, kdyz te neposlechnu, tak se alespon pote uz na to misto nevracej a nezacinej tam delat akce a jeste natruc mejm.
      pusobi to minimalne trapne :)) tohle muze delat jen opravdouvej chudacek hele a tim si se pro me stal. mas jedine stesti ze jsem hodnej kluk a ze me jsou aktivity malickejch lidi u pice. dokonce jsem zrusil jednu akci aby tam mohlo byt neco tveho. ja vim divne a nepochopitelne, ale to jsem holt ja.

      SOLDIK:
      hele tyve uz jen cekam kdy pujdes bonzovat ty luzre zakomplexovanej. kdybys hulil, nebo bral alespon ty fenixovky, treba by se ti rozsvitilo ty koste nemocny pomateny.

      to ostatne patri na vsechny z vas kdo me neznaji, nikdy semnou nic neresili a jen lezou nekomu do prdele, nebo chtej bejt jen ve stejny lize, pripadne teamu.
      jinak mam tu vzaz vsem djs co jim udajne dluzim prachy (mimo Bici). ozvete se me, muzem zacit resit. ostatne tak tomu bylo vzdy.
      KYSLAH
      KYSLAH --- ---
      nerikam, ze je to nestastna nahoda, ale ja snim nemam sebemensi problem, ba naopak..
      PETGRIDUS
      PETGRIDUS --- ---
      KYSLAH: me jahrider neokradl, mozna to je tim ze se nezivim jako deejay. Jen me pri cteni tohohle klubu zarazi kolik lidi uz ojebal a nerikej mi ze to je jen nestastna nahoda ze se nepovedlo pocasi nebo neprisli lidi.
      KYSLAH
      KYSLAH --- ---
      SOLDIK: tobe zas doporucuju videt veci vic objektivne a pokud mam problem tak ho resim a ne, ze se mstim na netu tim, ze nekoho vyjebu. to delaj fakt jen buzeranti
      KYSLAH
      KYSLAH --- ---
      AKISAN: je videt tvoje zaujaty nemastny neslany ego, dej si me do ignorace, stejne ses mi ukradenej)
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      done...who´s next? :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      KYSLAH: doporucuju, nejdriv pouzit ctrl+s + Jahrider, PORADNE si precist jeho ojeby a ani pak, byt tebou, bych tady nepokousel stesti s tim co pises.
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      KYSLAH: seš to ty..tak papá..dávám si tě do ignore))) budete tam pěkne spolu))
      KYSLAH
      KYSLAH --- ---
      Petgridus: ses presne ten typ cloveka, co si predstavuje ve svych myslenkach jak bije Jahridera pesti, ve skutecnosti bys stahnul ocas a schoval se... prave ted sis predstavil, ze jsem jahrider vydavajici se za kyslah ) ses fakt vtipnej, mel bys jit delat asistentku do čundrkountryšou
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PETGRIDUS: deffo, je nemocnej no. :)
      KYSLAH
      KYSLAH --- ---
      Jahrider je mástr, co tuní mejdla a dělá lidem zábavu, to že někdy nepřijdou lidi, z něj nedělá automaticky čů*ráka. Spíš je čů*rák ten, co bere hudbu jako výdělek a né jako prostředek zábavy, relaxu.. tim myslim člověka, co hraje třeba za 5 až 10 litrů, nepřijde ani noha a tento člověk si stojí za těma 10 000ma.. Ano kdyby šlo o kuchyni na zakázku, nebo prodej auta, chápu, ale tady jde o hudbu. Sám nesnášim samolibí hudebníky, co si myslej, že sou středem světa a přitom to bejvaj jen hovna, co neuměj ani pořádně míchat... jen maj nějakoiu historii, nebo někomu lezou do zadku a tim se strašně oháněj... Když hrál třeba Jah v Kutný Hoře, nechtěl po mě nic, udělal super mejdan, bylo narváno. Zkrátka postaral se. Byl absolutně v pohodě. Kdžy mam nějakej problem z mejdanem, umí skvěle poradit. Když jsem jezdil na mejdany do Ledče nad Sázavou a Pardubic, byly to plný mejdany lidí a Jah to opravdu umí dělat. To že nekomu nekde dluzi za neco jinyho, to je samozrejme jina vec, ktera me osobne ani nezajima. Já s nim zkrátka jsem absolutně v dobrym a nikdy, ŘIKÁM nikdy mě nepodělal a to ani v řádech halířů... takže podělávat ho tu veřejně před ostatníma je taky trestnej čin.. Pokud s nim má někdo problem, at si to jede vyridit a neřeší to tu, to dělaj jen buzny.

      PETGRIDUS
      PETGRIDUS --- ---
      nové id pana jaha?

      KYSLAH --- 14:14:20 4.11.2011
      Jahrider, Čvanda, Tesař aneb největší voserové na scéně.
      Jahrider je mástr, co tuní mejdla a dělá lidem zábavu, to že někdy nepřijdou lidi, z něj nedělá automaticky čů*ráka.
      Spíš je čů*rák ten, co bere hudbu jako výdělek a né jako prostředek zábavy, relaxu. Když hrál Jah v Kutný Hoře, nechtěl po mě nic, udělal super mejdan, bylo narváno. Zkrátka postaral se. Byl absolutně v pohodě. Kdžy mam nějakej problem z mejdanem, umí skvěle poradit. Když jsem jezdil na mejdany do Ledče nad Sázavou a Pardubic, byly to plný mejdany lidí a Jah to opravdu umí dělat. To že někde někomu dluží, je možný, ale kdo dnes někomu nedluží? D
      VEX
      VEX --- ---
      CANADA_TONY: kdybys nám to teda raděí objasnil, abychom se nemýlili. A miluju černej humor a rád si dělám prdel z lidí, který si zasloužej daleko horší věci.
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      --------------------
      DARTHFADER
      DARTHFADER --- ---
      Murder a Skálová vs Jah 1:0 :)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      SPAM
      SPAM --- ---
      CANADA_TONY: nikdo tady nepíše jak to bylo, lidi si tady jen dělaj legraci z člověka, který si nesčetněkrát udělal legraci z nich. to je fér ne? ,) (navíc když ho to nic nestojí oproti jiným...)
      CANADA_TONY
      CANADA_TONY --- ---
      No byl jsem u toho ,když Jahrider šel bručet .Vím za co šel bručet a i kdo tehdy za to mohl . A musím říct ,že jste hodně daleko od pravdy .Nechci se ho rozhodně zastávat ,ale myslím si ,že jeho tatík s ním měl mega problémy a vy si tu z toho děláte prdel .Pokud neznáte historii jak skutečně tento "promotér" začínal a za co seděl .Tak by jste do toho neměli rýpat . To co tady rozjíždíte jsou Akta-X .
      KH_B
      KH_B --- ---
      ano, jsem pohlcen - jediný, který nechápe!
      VEX
      VEX --- ---
      KH_B: nyx realita tě koukám uplně pohltila
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      KH_B: jsi asi jediny, co to nepochopil.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam