• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    KEITHHSTER: nejinteligentnější co ještě může udělat je vyfotit si ten rozsekanej rypák, dát si to na fb a dělat ze sebe chudinku :D
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    Neurobeat včera dostal do tlamy , žeby někdo odsud ? .))
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    PTT: jeste aby ne .))
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    ADZI: ano, tak se rid tim co pises. Desky poustej a nesnaz se je michat. Ta hudba si to nezaslouzi, amen.
    PTT
    PTT --- ---
    KEITHHSTER: udalost smazana...:)))
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    VYHULENY_UFO: jen jestli ne klukům :)
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    ADZI: tak to bys ale měl psát že máš za koníáček poštění desek, ne djing, to je asi trochu něco jinýho v tomhle případě;)
    UTRZENA_LANOWKA
    UTRZENA_LANOWKA --- ---
    ADZI: tak každej máme něco žejo, já sem tě tím nijak nechtěla shazovat, dělaj se mnohem amaterštější flyery...jo no v ps a ai je to jiná :)
    též přeji hezký víkend bez voserů :D
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    AKISAN: Co teda vlastne chcete? Fakt trapny tyhle komercni kluby.. btw. kdo se prihlasi na fb nebude platit vstup ... :-*
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    Nechte ho, byl na tour po rakousku))) nikam chodit nemusite, nikdo vas nenuti)))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: konecne to nekoho napadlo
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    CHONGX: vsak se v pdstate nic nestalo. nebo co vlastne resite? jesti jste chteli katchu chodit nemusite, nebo vas snad nekdo nuti?

boha jeho...
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Jahrider Bwoy Michal
    Katcha neprijede kuli tomu ze jsem nepodepsal smlouvu, teda spis ze jsem ji nedorucil. je to moje chyba, uznavam. byl jsem na tour v rakousku a mel jsem to trochu komplikovane. pokud me za to chcete pranyrovat, ok. kazdopadne jak jsem dohodl s managerem katchy, pristi mesic klidne prijede. navic jsme snizili vstup na nulu opokud dorazite do 22h, tak nevim co vic jeste udelat. vsak se v pdstate nic nestalo. nebo co vlastne resite? jesti jste chteli katchu chodit nemusite, nebo vas snad nekdo nuti?
    To se mi líbí · · 11 · Před 35 minutami ·
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: ok. nicmene jsem rad, ze mi tento svet unika :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SOLDIK: myslis to dobre, ale realita facebooku ti unika, takovych skupin jako 'milujeme dnb' apod. je tam asi 30. kazda 10000+ clenu.
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    VON_GILOTINE: ty zas pochop, ze je to na nasem malem dnb placku napadne podobne tomu co ma uspech. neni problem prece vymyslet neco jineho, taky otreleho, ale ne tak napadne podobneho a jeste v rezii nejvetsiho tuzemskeho podvodnika :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SOLDIK: nevim kdo je apoka, ale sam to zkopiroval jinejm. respektive prvnimu komu napadlo zalozit skupinu "najde se xxx lidi cehokoliv"
    ADZI
    ADZI --- ---
    L4MA: Relaxuju :)
    PTT
    PTT --- ---
    VON_GILOTINE: patek :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam