• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAH_N_BASS: jo jasný, určitě v tom jsou i moje mindráky, to nepopírám
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    PAYAMAN: jestli ti vadí slovo negři, tak černoši si tak mezi sebou říkají běžně. Btw. cca rok jsem bydlel s černochama v baráku ve čtvrti, kde byli vpodstatě samí afričani a vím, že běloši s dreadama jim byli k smíchu a pohrdali jimi

    jinak nechápu, proč opakuješ, že jsem plný předsudků, když jsem to o sobě sám řekl. Prostě akorát nehraju "one love" šarádu...
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    opakuji, že se nezastávám Jahridera, snažím se brát věc objektivně
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    INK_FLO: k lidem se snažím vyjadřovat minimálně, ptž sám nejsem dokonalej, abych někoho druhýho soudil. svoje mindráky si snažím řešit sám se sebou a snažím se nenechávat je vyplynout na povrch ve veřejných debatách. o politiku se nezajímám, takže takových debat se neúčastním.

    když čtu, cos napsal, přijde mi, že celý svůj postoj proti jahriderovi stavíš na základě první, druhý a třetí věci, kterou jsi zmínil....a pak taky trochu i podle věcí, které řekl přímo on. nebo ne?

    spíš než abych si vybíjel svoje mindráky na někom jiným, snažím se zamést si před vlastním prahem. ptž kdo je bez viny, ať hodí kamenem.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    INK_FLO: nechci se teda zastávat ridera, nekolikrat nas pojebal, ale to co predvadi INK_FLO je taky pekne na bliti...

    vety typu: Bílí negři z dreadama uctívající Jaha, Halle Sillasie (nebo jiné diktátory) či další obskurní kulty a náboženství a mající plnou hubu prázdných keců o respektu, toleranci atd. je jedna věc. Zhulky, kterým očividně mnohaleté kouření podlamp už leze na mozek je druhá věc. Dobrovolný poslech něčeho tak stupidního jako je ragga jungle je třetí...svedčí o tom, že je plny predsudku a nenávisti
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ale samozřejmě přiznávám, že mám vůči němu předsudky, protože v sobě spojuje několik věcí, který moc nemusím. Bílí negři z dreadama uctívající Jaha, Halle Sillasie (nebo jiné diktátory) či další obskurní kulty a náboženství a mající plnou hubu prázdných keců o respektu, toleranci atd. je jedna věc. Zhulky, kterým očividně mnohaleté kouření podlamp už leze na mozek je druhá věc. Dobrovolný poslech něčeho tak stupidního jako je ragga jungle je třetí.

    Ale i pokud bych měl vycházet z věcí, které řekl přímo on (a tím pádem se nespoléhat na "pomluvy") tak bych tam našel věci, kvůli kterým si myslím, že je to idiot. Někde na nyxu jednu svou pseudoomluvu podal tak, že "je možný, že někomu ještě neúmyslně něco dluží, že ať se ti lidi ozvou. On totiž hodně hulí a občas na někoho zapomene, ale není to schválně". Omlouvat svojí neschopnost tím, že jsem vymatlanej z hulení mě příjde dost ubohý.

    Druhá neodiskutovatelná věc, která není "pomluva" je ten mail, co svého času koloval po netu, kde Jah vyhrožuje konkurenčnímu klubu, že na ně pošle policajty za rušení nočního klidu. Aneb jak říkají černoši "Never trust white man with dreads" :-)
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAH_N_BASS: takže ty se vyjadřuješ zásadně jen k lidem, který znáš osobně a věcem, který jsi zažil na vlastní kůži?....tím pádem se asi neúčastníš jakýchkoliv debat na téma dění u nás i ve světě, politika a politici atd. že?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    DEATHKA: menší zádrhely. honorář nižší, než měl být, atd. jak říkám, chápu ty, co mají osobní zkušenost a nemají jahridera v lásce.
    ale taky vidím spoustu těch, co zkušenost nemají a "prudí"
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    JAH_N_BASS: a žádnej problém jo?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    DEATHKA: pár..a to asi doslova.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    JAH_N_BASS: a kolik party si s ním zorganizoval?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    PECIK: moc nevím na co se mě ptáš.
    DEATHKA: já si nemůžu pomoc, ale minimálně to, co předvedl třeba ink_flo a spousta dalších mi jako bublina přijde. chápu lidi, co mají s jahriderem vlastní zkušenost. ale pak je tu spousta těch, co si někde něco přečetli, udělali si názor podle toho, že to říkal "dobrej" dnb dj, jak psal ink_flo a pak do něj prudí a mastí si vlastní ega. nej je to, že to maskují třeba za zvídavost.

    jinak já tady nehájim Jahridera, jen popisuji jak vnímám celou situaci já.
    DEATHKA
    DEATHKA --- ---
    JAH_N_BASS: bublina to určitě není..
    PECIK
    PECIK --- ---
    JAH_N_BASS: new alter ego?
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    INK_FLO: já ti nevím no. já nechci soudit nikoho a nejlíp nic. ani tebe, ani jahridera, ani to, co kdo kde psal a jakým stylem.
    si tak kolikrát říkám, jestli tohle celý není jenom jedna velká nafouklá bublina, která kdyby nebyla, vznikl by prostor pro jeho obhajobu.
    ale jak jsem psal....nechci v tomhle moc soudit
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    JAH_N_BASS: spíš šlo o zvědavost....protože tam celkem hodně popisoval svoje různé psychedelické zážitky, tak mě zajímalo, jestli se mu to nějak nekope s "jeho stylem" fungování. Až pak mi došlo, že ptát se na to bylo zbytečné, protože těžko očekávat, že by cokoliv přiznal, i kdyby stokrát měl co....

    jinak podotýkám, že osobně ho neznám a vycházel jsem jen z infa v jeho referencích a toho, co jsem o něm posledních pár let četl na nyxu
    JAH_N_BASS
    JAH_N_BASS --- ---
    INK_FLO: Mě to přijde tak trochu jako: dneska jsem se špatně vyspal, zpravím si chu't na Jahriderovi ...
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ADZI
    ADZI --- ---
    UTRZENA_LANOWKA: Konzum ? Neznám.
    Retrobass je parta nějakých típků z Úpice a Trutnova...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam