Je to je vtipna diskuze tady :)
Pridam svou zkusenost, resp. dve:
Loni v lete jsem tady na nyxu narazil na inzerat, ze nejaky Jahrider shani odvoz do Litvy a zpatky... mel tam hrat na udajne super festacku a sliboval ze zaplati cestu, zaridi VIP vstupenky, ubytko v hotelu, jidlo a piti zdarma a kdovico jeste. Rekl jsem si, ze to prubnu, vzal jsem jeste svou holku a udelame si vylet na sever. Vyjizdeli jsme v patek vecer, ja celou noc ridil, 1300 km prevazne po polskych slinicich, v poledne jsme byli na miste. Trochu me zarazilo, ze jsem benzin musel kupovat sam s tim ze "ti to da poradatel", ale nakonec OK.
Ta akce byla dost hrozna, ale hlavne tam nebyli zadni lidi, rekl bych tak 20 lidi na vsech ctyrech stagich dohromady. U vstupu se divili kdo jsme (ja a moje holka) na zadnym guestlistu jsme nebyli (toto se ale vyresilo), ubytko zadne nebylo (spali jsme nakonec v aute) o jidlu a piti ani nemluve. To ale porad nebylo vsechno. Rano nam poradatele oznamili, ze nejsou lidi a ze nemaji prachy a ze mi nezaplati ani tu cestu. To uz bylo na me moc.. po zhruba ctyrech hodinach (!) dohadovani a cekani ("uz jeli pro prachy, za chvilku pojedem"), kdy jsem potreboval jet co nejdriv zpet a moje nasranost stoupala, jsme nejake penize dostali. Ale nestacilo to ani na naftu, nakonec jsem byl v minusu asi 50 EUR, nemluve o tom, ze bych cekal neco navic za amortizaci a cca 30 hodin rizeni. Jahrader tvrdil, ze mi prachy posle, jak to (ne)dopadlo je vam asi jasny.
Nicmene rikal jsem si, ze to byla z velke casti chyba litevcu a holt "se to nepovedlo" z zas tak jsem neresil.
To byl taky duvod, proc jsem se vypravil se svou novou holkou v prosinci na akci na Javoru. To uz tu probehlo , takze jen strucne - bylo to strasny, lidi asi tak stejne jako v litve, katcha neprijela, ze slibovanych atrakci tam nebylo skoro nic... nastesti bylo krasny pocasi a tak jsme ten vikend pojali jako vylet do Krkonos a snazili se to brat optimisticky.
V podstate nic tragickeho, ale jeden voser za druhym a jako never more...
P.S. obe dve ty holky se me ptaly, co to mam za debilni kamarady :-)