SOLDIK:
SOLDIK:
já mám info takové, že aktuálně klub Dr. Max ve Vrchlabí provozuje (či co) snad nějaký Míra Jaroš (snad to jméno nekomolím) a ten Soundman se nějakým způsobem k němu dostal a "spolupořádá" teď ten dnb mejdan jak z něj (téměř) všichni okolo už vycouvali :D ... vzhledem ke způsobu komunikace Soundmana se ničemu teda nedivím, na druhou stranu: bookoval mě loni, vše cajk, prachy dokonce předem a ještě přitlačil. No taky tady už viselo info na fcb, že dělá Sigmu ve Vrchlabí na Bowlu (totál nesmysl)... odhaduju, ale třeba se pletu, že jak on (Soundman) neví "která páčka" tak ti odpověděl že jo, aniž by věděl o koho jde a v tomto případě se asi netrefil a od tý doby tady koluje, že Jah tu dělá provozního. Z infa co mám ten současnej ale taky prý není žádná výhra... ten provozní se snad "pokouší hrát" dnb a asi to bude ale spíš ten Míra, než Jah aneb jak vznikají drby... :) ... tvl kde jsou ty časy kdy jsme tu hráli s Wunschem, Skoogem nebo Zaffaranem... to to ještě mělo nějakou štábní kultůru, teď aby sis vzal k playerům ještě hlídacího psa...