ASTAR_SERAN:
Sem našel v archivu, jak píšeš dalším miminům zprávy, taky do eventů a prej s spamuješ prej události, se tu podělím.. (takhle se nějak počítá asi těch 50tis lidí)..
--------------Jahdrider / Michal nekvapil/ michal Lustig / dirty gróva / regé cokoli / už nevím co dál / to je mrdlý----
Dobrý den,
Měl bych pár nápadů a možností na zajímavé eventy, pokud by byl zájem. Na scéně jsem přes 15let a mám spoustu kontaktů a zkušeností a sám osobně jsem též muzikant. Ale hlavně tedy promotér. Nejvíc spolupracuji s lidmi okolo reggae, dubu, jungle a dnb, ale v podstatě jsme stylově neomezeni. Takže není problém dostat k vám top českou špičku. Navíc každý měsíc tu mám za supr peníze spoustu lidí z ciziny, kteří jsou v těch daných žánrech špička na scéně. Dělám totiž externě program a akce v několika klubech v ČR a na Slovensku + na dvou největších EDM festivalech v ČR. V případě zájmu poslu více informací
Jinak co se týče stylizace / druhy spolupráce.
Já to mám s většinou klubů a subjektů tak, že mě dají rozpočet a já udělám line-up, plakát, postarám se o propagaci na internetu a podobně. Jsem schopen udělat komplet párty už třeba od 3000czk, ale klidně i za 50 000 a více. Záleží na konceptu, možnostech a domluvě. Takhle dělám akce a spolupracuji asi v 10ti klubech v ČR na Slovensku. Spokojenost je oboustranná, jinak to dlouhodobě ani provozovat nejde. Vždy se nějak domluvíme.
Pokud Vás tedy moje nabídka zaujala a vyhovuje Vám, můžeme něco vymyslet. Pokud ne, napište svůj návrh, snad dojdeme nějakému kompromisu.
co mohu ještě nabídnou:
*na FB oslovím pozvánkou okolo 5 000 lidí
*na FB oslovím přes skupiny co vlastním až 50 000 lidí
*udělám plakát (více jak 15 let v oboru) a dodám v JPG ci PSD formátu
*zařídím kvalitní internetovou propagaci akce (hlavně na FB)
*v případě zájmu zařídím dj techniku a další potřebné vybavení (spousta známých zvukařů a lidí z branže) za velmi dobrý peníz
*jsem schopen sehnat sponzora/partnera akce a dodat nějaké dárky ke vstupu či do tomboly
ředitel festivalu HIGHLANDER
Michal Nekvapil
brokenbeat@seznam.cz
+420 724710702
-------------------------------------------------------------------------
Ahoj, delam a hraju v klubech po cele cr, sk a v polsku a rakousku. jinak residentni noci mam zde: stoun - frydek mistek / wats - holesov / depo - ledec / angels - zdar / moskyto - domazlice / mklub - ostrov/ wawe - plzen / ceska1 - kutna hora / hobe - pardubice /
-----
níže posílám první nabídku. je to dnb, jungletek, raggatek producent
----
nabídka:
VANDAL KAOTIK [UK] // Kaotik Sound Sytem // Electrobooking Agency
Simon Johnson aka Vandal Kaotik se stal živoucí legendou stylu raggatek.
Dokázal oslovit a podmanit si jak soundsytémovou mládaž, tak i tu klubovou a na jeho akci jsou doma jak klasičtí ještěři,
ravers a soundboys, tak i rastapeople, junglists a herbalists. Vandal prostě spojuje vše a všechno dohromady a dělá z toho
jedinečný a ojedinělý zážitek. Posledních 5 let vyprodává festivaly a kluby po celém světě a je velmi žádaným zbožím.
Jeho tunes mají ve své sbírce přední světoví dj´s a jen málokdo z oblasti EDM neví kdo je Vandal Kaotik. V ČR se předvedl
již několikrát, pokaždé vyprodal kluby i festivaly a jeho vystoupení byla jedna velká show. Proto si ho nenech ujít !
VIDEO Z JEHO POSLEDNÍHO HRANÍ V ČR:
https://www.facebook.com/video.php?v=10203423705085667&set=vb.1003617506&type=3&theater
-----
Nikdo nemá v ČR takový ceny a podmínky co já. teda co se junglu a raggajunglu týče. ale tak vidím že vy tohle stajlo stejně nejedete...
--------------
To poslední mě rozsekalo... "Nikdo nema v ČR takové ceny jako já".. podle těch tvých refencí to asi opravdu nemá.. :)