DASHA:
lol, odpovědět na FB neumíš a tady si hazíš polínka do ohně :D vtchol trapnosti a ubohosti Dášenko :D jsi u mě teď hodně klesla, měl jsem o tobě lepší mínění.....
jinak Shalamanda lže, nekomunikuje a brzy na ni pošlu policajty, respektive to nahlásím jako krádež, klidně jim to přetlumoč a doporuč jim ať mě odpoví a komunikují, když si s nima v kontaktu. já jim píšu tak 3x do měsice a bez odpovědi.,...
PETGRIDUS:
čeče ty musíš být upný chudáček hele. radši si tě ani nepředstavuju, bych se z toho normálně rozbrečel :D
MAESTRO_MLK:
ale no tak kuku, už to vzdej, na mě prostě nemáš ´t napíšeš cokoli. a víš proč, protože mlátíš prázdnou slámu přežvejkavče :D
NE7RA:
že mě ji do těd nikdo nerozbil a ani se o to nesnažil. hmm ? nepřijde ti to při tom počtu haterů a ublíženejch podezřelý ? já bych se bejt tebou kapku zamyslel, bo ty nebudeš uplně blbej si mysllim...
PROTEKTIK:
to sou ale počty, já když kouknu na ty lidi tak jich 80 procent ani neznám, natož abych s nimi někdy něco kutil. lol :D
CHONGX:
:D tyve hochu ty seš fakt zabiják...
IZSTVOCH:
myslim že che důkaz a ne snušku keců od směsice kryplů, závistivců, ztroskotanců a rádoby vtipálků :D
MEIMEI:
saakra dsobrý PR že ? když dobře zaplatíš, můžeš si mě najmout :D
ILAB:
nenajdeš, musíš živě. doporučuji navštívít BFL nebo HIGHLANDER !! a nebo víš co, počkej si na záznam třeba se někdy na NYXu objeví :D lol
DISKOPANKER:
napsal jsme ti včera soukromě na FB, ani odpovědět neumíš a místo toho se jdeš vybjeljt a ponunat prohnilé ego sem :D bravisimo, opět jsi potvrdil své kvality. jinak hele bys mě musel nasrat přímo při osobnim setkaní a zopakovat me to do oci, já jsme horká hlava vsak me znas, ale rychle chladnu. takze ted mas jakoby odpusteno :D ale jako nedoporučoval bych ti do budoucna lhát, přežvejkávat lži atd. už jen kuli sobě samotnýmu...
MASSWAVE23FM:
máš výdrž to se musí nechat. ale tady to je jako s větrnými mlýny. bojovat se nedá a je to zbytečné, ale sranda u toho může bejt velká, né asi :D