SOLDIK:
tobě a tvé tragedii borísku :D píšeš lidem subjektům co se mnou spolupracují na HIGHLANDERU dopisy jo? ty jsi fakt největší tragéd za hodně dlouhou dobu. jako zažil jsme hodně, ale takovou ublíženou, ufnukanou a zákeřnou děfku už hodně dlouho ne. každopádně dík za PR, pár lidí se sice vylekalo, ale z 99procent jsi spíše upevnil naši spolupráci, takže díky moc :D shotgunone@email.cz
KYSOUR:
neřešil jsem to já. řešil to Crackenn, klidně napis Wojckovi nebo přímo jemu. jinak za chvíli máme podepsanou smlouvu a vše je jak má být. kdyby ste do toho neryli tak se to ani na ten den nemuselo mazat :)
jinak Smack a Mira jsou v pohodě. dokonce dali slevu docela solidní. a těší se. a ani nechtěj smlouvu. ani Rocky Leon ji nechce. víš všichni kdo mě tam hrajou jsou jakoby kámoši se kterými už nějakou dobu spolupracuji. takže takhle to já mám milej zlatej. a myslím že už se nikdo neozve že by chtěl smlouvu nebo love dopředu. ale třeba jim Soldík napíše něco hezkého a bude vše jinak :D
víš jak první ročník byl supr, artists a návštěvníci spokojení, reference na mou prdel dobrý, takže lidi nemají důvod pochybovat.
jinak jestli nejsi ignorat a rozumíš muzice a akcim a pozadí, tak musíš dát tomu lineupu a programu za takový nízký vstupný, big up ! kor když ho srovnáš s těme všema mrdkama co opakujou pořád dokola jedno a to samé...
PETGRIDUS:
ostatní umělci jsou domluveni, můžeš si každému z nich napsat. dokonce čeká dalších x na to, jestli někdo neonemocní nebo tak. já vím, že je to těžké si to přiznat, ale tenhle festival láká a to dost a nejen lidi ale hlavně umělce. a víš proč, protože je jinej, úplně jinej. tak si tu dál prď svoje smradlavý hovna, a špekuluj co by kdyby, jsi v tom fakt dobrej :D