SOLDIK: Už standardní bláboly a nesmysle... pořád dokola kolovrátek.. prostě se na něj všichní dohodli a ... dál to všichni známe :
Michal Ludvig původně jsem nechtěl vůbec reagovat, ale tak asi je to potřeba. a to ne abych se bránil, ale aby jste měli možnost si přečíst také vyjádření druhé strany. za mě je to jasná agitačka proti festivalu a všem lidem co na něm makaj. jelikož řešit soukromé problémy a zatahovat do toho festival a další lidi okolo, kteří v tom mají nejen čas ale i peníze, a dělat si tak z nich rukojmí, může jen naprostý ubožák. moc dobře všichni víme proč to děláte a jaká je vaše motivace. je to trapné a ubohé a tím, že se zveřejnila soukromá pošta a navíc učelově jen její upravené výseky, se tomu dala korunu na hlavu. nikdo z vás nemáte koule na to, to semnou řešit osobně, a jste tak ubozí že musíte rejt do kvalitniho festivalu s dobrou myšlenkou, aby jste mě ublížili a poštvali proti mě další a další lidi. a jelikoz nemáte skillz ani patrony mě ublížit osobně, tak ubližujete lidem kolem mě a ničíte a shazujete vše kolem, bez odledu na nic a nikoho. prostě všici internetoví hrdinové schovaní za monitorem, ale když se potkáme osobně tak úsměvy, přetvářka, špíčky a panáčky. berete odemě kšefty když se vám hodí a druhej den mě s klidem za zády pomluvíte. oproti tomu jsou moje píče, kundičky a kentičky medovej odvar. sice nejednám v rukavičkách, ale alespoň jednám na rovinu a nepomlouvám za zády. takže omluvy se odemě nedočkáte, nemám se za co omlouvat. Kenta se ufňukaná zhrzena ženská co nedostala co chtěla a tak prská, kope a vňuká kde může. a dokazovat vám to tím že zveřejním soukromou poštu nemám zapotřebí. nejsem kunda ani pes, abych se snižil k těmhle činům a mastil si ego a lízal rány tímhle naprosto podřadnym a trapným způsobem.
a k tomu mazání. festival Highlander, jeho FB událost a chat pod ní by měl sloužit k jiným účelů, než řešní soukromých záležitostí. a jelikož řešite mě a moji prdel, tak to tam nemá co dělat. nahazujte si to na můj soukromý profil, jestli máte potřebu to řešit veřejně, tam to můžeme vše probrat, nemám s tim problém. ale zatahovat do soukromých problémů celý festival je účelová sračka a svědčí to o pravém důvodu a vaší skutečné motivaci.