MADUBSTEPGUY: spis, jak se prezentoval poslednich deset let.
a protoze se porad nekdo pta, co ja s nim vubec mel a kde na nej prisel, tak tady moje zkusenost:
nam (mercur, vaczech, ja) nezaplatil za hrani v jihlave, v takovym divnym klubu plny zrcadel a zahradniho nabytku, na benal sme dostali 350,- od barmana, protoze jah "spal" nad klubem a nikdo ho nesmel budit. ani nemel koule prijit dolu rict, ze to posral a neudelal ani vylep. byl pouze program na vchodovych dverich a plno kecu o tom, jak je to uplne zbytecny, ze lidi chodi na dobry akce sami... (to je z komunikace z druheho dne, kdy jsem ho na ICQ odchytil..) ze nebyla ani technika, ani zvuk v pouzitelnem stavu (pozadavky byly jasne a potvrzene) snad ani nemusim dodavat...
takze nam slibil dalsi hrani ve stejnym klubu a ze uz bude vse cajk. no, samozrejme to neklaplo. uz jsem zamykal dvere od bytu a slysim cink na ICQ, vratim se k PC a jah pise, nejzdete, nemam zvuk) akce se rusi.
par dnu na to jsem objevil myslim na WKC, ze akce probehla, jen tam "narychlo" musel domluvit dje z okoli, protoze hvezdy z brna neprijeli,...
po tomhle divadle jsem sve zkusenosti napsal do auditka na nyxu, djs sobe (a pak i na wkc) svete div se, nebyl jsem sam, jenze spousta lidi to nechtela resit a jini se ho bali. po te, co mi tady na nyxu spadla do PM zprava od nejake holciny, ze ji zmlatil a sebral recepty na konopne masti, jsem si rekl, ze takovy zmrd (tenkrat hral hodne dnb a jungle) nema co delat a ze to tak zkratka nenecham.
po te vznikl onen clanek na drumandbass.cz a a pak i tohle auditko.
je fakt strasne fascinujici, ze on stihl podrazit a zkusrvit tolik dju a mist a muselo to dojit tak daleko. jak jsem psal uz nekolikrat, kdyby kazdy necekal, az na vlastni zkusenost s nim, mohl byt od nej uz leta klid.