• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    GROK
    GROK --- ---
    tak tu mame dalsi rajduv profil tentokrat jako petr masticka ! :D
    https://www.facebook.com/petr.masticka?fref=ufi&hc_location=ufi
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    Hloupej neni urcite,
    je od prirody dobrej manipulator a vcelku schopnej agitator. Jen do toho ma pokrocilou toxickou psychozu, rozpad osobnosti a veeeelkej sklon ke zmrdstvi.
    KATTYGYAL
    KATTYGYAL --- ---
    MADUBSTEPGUY: jestli si to uvedomuje nebo ne to se nikdy nedozvime, ale to klasicke otaceni sebe do role obeti, to je jedina praktika, kterou ovlada....nejlepsi obrana je prece utok a spiritualitu, jak o ni furt mluvi, neovlada, ale naucil se jeji pomoci ovladnout lidi...tezi z dobrych vlastnosti lidi - davaji mu druhe sance s dobrym umyslem, nechaji se ukecat za mensi prachy treba kvuli dobry myslence festaku, jak ho prezentuje. kdyz nevyhovujou, tak zacne lhat o vecech, ktere si dobri lide hlidaji aby se nestavaly a tim je nalomi ze vnitr tak, ze se pak sami sebe jeste ptaji, jestli fakt nedelaji neco spatne oni. tim myslim kecy typu at si uvedomis, kolik lidi poskodis svym nevystoupenim treba, kolik dobrovolniku, co dela festak, bude mit problem kvuli propagande,jak jsi porusil vsechny zasady slusneho chovani, kdyz si neco zverejnil a podobne sracky. Takze podle me to do formy spiknuti stavi jenom z vycuranosti. Ale je fakt ze mi nekdy prijde, ze je tak hloupy, ze neumi a nemuze byt vycurany...v tom pripade to mozna fakt jako spiknuti vidi i on sam a to uz je na ustav.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    tak jako vystupujici mate svoje weby, nebo aspon fb stranky, neni problem tam preci vyvesit oficialni vyjadresni, napsat bez emoci: na festival neprijedu, protoze organizator me tam napsal bez meho vedomi a souhlasu. jednoho jeste pomluvi, ale kdyz to tam bude mit vic lidi napsano, tak i tem navstevnikum dojde kde je pravda
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    BOLDRIK23: ja te chapu, ale bohuzel ho tim jednanim v jeho srackach podporujes.
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    VEEHELL: nebo kapku uplne mimo.....
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    Vzdycky bude sance to fanouskum vratit, hrat na jahy-festu a moralne se vymlouvat na fanouskovskou zakladnu je kapku liche.
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    SOLDIK: už jsem mu dávno psal, že nebudu a furt mě tam má...nejhorší je že mi píší normální lidi co i znám a co nevidí zákulisí, jestli jedu, nejedu a jak to teda je...a zrovna tihle lidi jsou to jediný co mě doopravdy štve, nevím co s tím...pro normální fanoušky budem zmrdi co nepřijedou a jahi nás ještě pořádně zašpiní)

Ve skutečnosti to jak jezdím, není díky promoterům, ale lidem...a Jahi mě třeba několikrát napsal na plagát bez mého vědomí, pak říkal že mě domluvil s Jirkou že mi jen o tom Jirka zapomněl mi říct a věděl že tam přijedu, neb zná mojí pokoru s tím že jezdím tam kde jsem psanej, právě kvůli lidem...
    SKRU
    SKRU --- ---
    FREEDA: hodně krát
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    MADUBSTEPGUY: Očividně už si na tebe čas udělal :D
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    MADUBSTEPGUY: Vskutku vážná odpověď.. na aprila :)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    FREEDA: Jonáš z Oereo už by si tady taky zasloužil své místo.. S Jahriderem si budou rozumět.
    A tohle je jen malá část lidí, kterou ojebal..

SKRU
    SKRU --- ---
    SOLDIK: přijd mi to řiť do očí? to je asi autentickej citat, zejo?:))
    FREEDA
    FREEDA --- ---
    Tihle dva se tak dlouho hledali, až se našli....

FREEDA
    FREEDA --- ---
    SOLDIK: Nebylo to Senzi 23? Nebo jak to pojmenoval? Točitý schodiště nahoru?
    PTT
    PTT --- ---
    PAYAMAN: no hlavne kamil a spol. uvazuji o prodeji znacky BfL
    KBN
    KBN --- ---
    SOLDIK: bys zasloužil nějaké tantiemy ;)
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    To je divny, ze za tech 18 let hrani nepodelal ani me ani moje nejblizsi....uz vim proc....poslali sme ho i po xxty, co neco zkousel, do píči))))
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    SOLDIK: nebo to byl zdar nad sazavou? hm
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    GROK: kdo chce, muze to odlinkovat kam je libo. tohle auditko je verejne pristupne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam