• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      DASHA
      DASHA --- ---
      VEX: Rajdovi? =D
      ANDY_WARHOL: pripad Ans je uplne jina kategorie =D
      AKISAN: ja ale psala o tech zacatecnicich DASHA
      To, ze nekdo vi, co se deje a stejne do toho jde, mi taky hlava nebere, ale to je zase jiny pribeh, nejaka lokalni bandicka to opravdu doted vedet nemusela... (viz napr. [ WISULKA @ Jahrider rádobyRASTApavián, Neurobeat a Danonskej aneb největší voserové na scéně. ] )

Soustredme se na Rajdu a jeho aktivity, ne na lidi, co se snazi v zivote neco opravdu tvorit a neosirat lidi...
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      DASHA: ano to bylo v pripade tech jak ty rikas "zacatecniku" ... ale o tech se tu nebavime..... takze ano kazdej kdo uz hraje dlouho a vsechno tohle vi ale vymjesli si teorie a alibisticky picoviny proto ze by tam jel hrat nebo jede hrat, nebo ze vubec s tim imbecilem spolupracuje, je u me debil.... na jejich mistech bych opravdu chodil kanalama...nepamatuju si, ze bysme tohle delali nebo museli delat kdyz sme zacinali tenkrat...kdyz byl nekdo zmrd tak byl zmrd a boom bye bye. Diky nim, ho tady budete probirat jeste za par let..... just sayin

Nez se takhle chovat jenom proto abych si nekde zahral nebo abych nekoho nedejboze nahodou nenastval, tak to radsi pojedu o vikendu na výlet nebo se budu valet u filmu.
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      INK_FLO: jenze i on ma dost soudnosti na to aby to zabalil, v aktualnim lineupu uz neni, psal sem to tu nedavno.
      INK_FLO: ano, taky tam znam akorat mejru, ione uz vypadl, a to sem na scene taky tak nejak dlouho jako ty
      DASHA: v tom co sem psal ja, nemelo byt nymand brany jako nadavka, ale spis jako konstatovani, ze zadny znamy umelec tam neprijede, jezdi tam zacinajici lidi beze jmena. mozna to vyznelo urazlive, ale nymand znamena nemecky nikdo a celkem to vystihuje ten kontrast oproti znamemu jmenu
      VEX: ano tak to bylo mysleno ode me
      CROME
      CROME --- ---
      DASHA: a co teprv takovy nymandi, co primo pro rajdu tocej propagacni videa.
      Nebo jak rikat lidem co vedome ten babylon podporujou?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      DASHA: ja myslim ze nekteri, kteri to tady psali to dle meho mysleli spise tak, ze prezentace ze strany hajlanderu je takova, ze prijedou nejvetsi starz ze vsech starz.
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      DASHA: imho je to spíš strategie, protože na těchto lidech nejvíc ušetříš....třeba z té psy/acid stage neznám nikoho a to mám o té scéně posledních 15 let celkem přehled. Respektive akorát ghandího, sonority a mejru, což není psytrance. Jediný známý jméno je I-One a toho jsem už komentoval
      DASHA
      DASHA --- ---
      Mne to neda si trochu zamoralizovat, jak to tu ctu.. parkrat jsem tu zahlidla neco o nymandech, co tam hrajou a tak..
      ..kazdej nekde zacinal a kazdej nekdy nekam jel hrat za naklady.. Spousta z tech umelcu vubec netusi, do ceho jdou a vpodstate projevujou dobrou vuli a spojujou prijemny s uzitecnym..

Uprimne receno mi neprijde moc kosher takovymhle zpusobem napadat a shazovat lidi, co tam jedou hrat.. a naopak se povysovat za to, ze ja to nedelam.. je to vlastne takova rajdovska uroven uvazovani..
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      ANDY_WARHOL: dobrej příklad z toho line-upu je I-One...pamatuju si, jak nedávno někam psal, jestli ho nechce někdo někam pozvat, že by chtěl hrát častěji
      MIHALAKH
      MIHALAKH --- ---
      INK_FLO: Hlavně že Jahriderova hudba je ta nejkvalitnější
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      smazala se JEDNA diskuze :D oni proste s tim lhanim neskonci nikdy:

Veronika Kořenská
      Včera v 12:22 ·
      Koukám že tady mažete zajímavé diskuse....a odebíráte lidi co se zůčastní...to mi přijde podezřelé.Mohu porosit o vysvětlení.....

Komentáře
      Highlander
      Highlander Ahoj, tady Honza.. Mam na starost art a psy stage .. U nas nikdo nikoho neodebira , u nas lidi jen pribirame :) ...
      Take jsem neco zachytil.. Mrzi me ze si tu lidi resi osobni problemy..
      My delame kulturu ..
      To se mi líbí · 2 · 19 hod · Upraveno

Highlander
      Highlander smazala se jedna diskuze která se dostala do roviny řešení osobních sporů a ty tady rozhodně neřešíme. během dneška zde nahodíme ofiko vyjádření k tomuto, plus nahodíme finální lineupy a oznámíme malé změny. máme na FB události totiž už jen 1 možnost aktualizace (ano FB tuto možnost omezil) a čekali jsme na finální změny, abychom mohli vše opravit a nahodit. díky za pochopení....
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      PAYAMAN: "Ostatně jsme za ně sehnali velmi kvalitní a v jistých aspektech mnohem lepší náhradníky"

mě se líbí ten jeho trvalej postoj, kterej projevil i v té kauze s ANSem, že kdokoliv mu nějakým způsobem nejde na ruku, tak má potřebu ho takhle nenápadně shodit (hraje u nás stejnej ans, ale to nevadí, protože hudba toho druhýho nás nezajímá, další lidi u nás nevystoupí, ale to nevadí, protože jejich hudba není tak kvalitní)
      SKRU
      SKRU --- ---
      CHONGX: treba jo no..:)
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      SKRU: PAYAMAN --- --- 11:38:59 20.6.2016 --- 03:51 :: bookmarks^ (+7)
      CROME: je to renesanční člověk....dělá i do poezie:)

15.10 - 15.40 // Radana Pospíšilová a Jahrider (poetry)

treba bude do toho hrat na harfu, zejo... dyt je to umelec...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      staci prolezat soundcloud a podobny servery a najdes takovejch producentu a hudebniku tri prdele
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      DRUMID23: hele to je jednoduchy, vezmes si fb, vyhledas si vsechny mozny existence co tam neco publikujou, ty co maj meno, co zni nejak zajimave a jsou ze zahranici, tak je pozves s tim, ze jim nechas konzumacku na baru a mozna ubytko, jestli si nechteji udelat dovcu. jsou to normalni nymandi, ktery sou radi, ze si jich nekdo vsiml, ze budou moct pak rict, ze hrali v zahranici a ty pozve. samozrejme ze mu to odkejve jen par z nich, vetsina lidi ma soudnost a nepotahnou se na vlastni naklady nekam do cr. ale nejakejch par mu to sezere. a prijede.
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      PAYAMAN: ty vole me by fakt zajímalo kam na ty zahraniční "stars " chodi
      SKRU
      SKRU --- ---
      CHONGX: von ma v portfoliu nejakou novou cast osobnosti, ktera dela dub poetry?:)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: tak víš jak to funguje v sektách:)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: Ocividne jim to nevadi co rajda dela, dyt je toho plny net
      DASHA
      DASHA --- ---
      ANDY_WARHOL: blbej je treba jeste tenhle aspekt:

Prosiiiim, hlavne podle tohodle joudy nesudte "how it´s done in other places", konkretne v CR =P =(
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      Feline aka mc efex a v programu uz jsou z nej dva. :)))

Ja rika Crome. Bude vystupovat Nekvapil s mc jahriderem. Zerorockers feat dirty grower a basnicky Jekyll s Hydem. ;)))
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: highlander profil je více lidí...těch mi je líto, jsou to nadšenci, kteří se nechali obalamutit Rajdou
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      * jen
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      Tady uz pomuze je hromadne nechat zablokovat Highlander profil
      AKISAN
      AKISAN --- ---
      PAYAMAN: je to kokot
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam