• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně

s JAHRIDEREM spolupracovat

196 hlasy od 196 respondentů

rozbalit záhlaví
      VEX
      VEX --- ---
      DASHA: Ano, právě píšeš to samé, co kluci. Žádnej hejt se tu nekoná, "nýmand" ber jako amatér.
      DASHA
      DASHA --- ---
      DASHA: sorry za sloh, tu mezitim pribejvaly reakce a neco se smazlo, tak jsem to zkousela prubezne updateovat =))
      DASHA
      DASHA --- ---
      INK_FLO: strategie asi urcite =), ale poradatelova.. to prece nemuzes vycitat pozvanym (kor tem zelenacum =) )... myslim, ze spousta ucinkujicich nema tuseni, co se kolem toho deje..

SOLDIK: to je ale Jahriderova prezentace line-upu, (viz treba jak jsem sem posilala to jejich uber-promo s doplnovackou =D ) , porad jeste to nezavdava duvod cejtit hate vuci tem, co tam vystoupi...
      Mohl by to prejmenovat treba na HLEDAME NOVE TALENTY =D

CROME: bavime se tu o line-upu*
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      SOLDIK: protože se možná trochu počítá s tím, že většina návštěvníků nemá tak velkej přehled o těch scénách, aby to poznali

respektive pokud někdo přehled má a už má vybudovanej nějakej vkus, tak nevím co by tam dělal. Nic proti začátečníkům, ale mě třeba amatéry poslouchat nebaví a nemyslím si, že bych se tím nad někoho povyšoval, příjde mi to celkem logický, když už mám něco naposlouchaný, že jsem rozmazlenější. Např. v tom psytrancu je ten rozdíl hrozně znát, protože ten sound je specifickej čistotou a komplexností (nic proti ostatním stylům, ale třeba v teknu se ten rozdíl imho ztratí víc), a když to někdo ještě neumí, tak to poznáte během prvních pěti minut a hned víte, že to nikam nepovede....někdy tam jde cítit potenciál, ale víte, že to bude dobrý až tak za rok za dva
      CROME
      CROME --- ---
      DASHA: a co teprv takovy nymandi, co primo pro rajdu tocej propagacni videa.
      Nebo jak rikat lidem co vedome ten babylon podporujou?
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      DASHA: ja myslim ze nekteri, kteri to tady psali to dle meho mysleli spise tak, ze prezentace ze strany hajlanderu je takova, ze prijedou nejvetsi starz ze vsech starz.
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      DASHA: imho je to spíš strategie, protože na těchto lidech nejvíc ušetříš....třeba z té psy/acid stage neznám nikoho a to mám o té scéně posledních 15 let celkem přehled. Respektive akorát ghandího, sonority a mejru, což není psytrance. Jediný známý jméno je I-One a toho jsem už komentoval
      DASHA
      DASHA --- ---
      Mne to neda si trochu zamoralizovat, jak to tu ctu.. parkrat jsem tu zahlidla neco o nymandech, co tam hrajou a tak..
      ..kazdej nekde zacinal a kazdej nekdy nekam jel hrat za naklady.. Spousta z tech umelcu vubec netusi, do ceho jdou a vpodstate projevujou dobrou vuli a spojujou prijemny s uzitecnym..

Uprimne receno mi neprijde moc kosher takovymhle zpusobem napadat a shazovat lidi, co tam jedou hrat.. a naopak se povysovat za to, ze ja to nedelam.. je to vlastne takova rajdovska uroven uvazovani..
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      ANDY_WARHOL: dobrej příklad z toho line-upu je I-One...pamatuju si, jak nedávno někam psal, jestli ho nechce někdo někam pozvat, že by chtěl hrát častěji
      MIHALAKH
      MIHALAKH --- ---
      INK_FLO: Hlavně že Jahriderova hudba je ta nejkvalitnější
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      smazala se JEDNA diskuze :D oni proste s tim lhanim neskonci nikdy:

Veronika Kořenská
      Včera v 12:22 ·
      Koukám že tady mažete zajímavé diskuse....a odebíráte lidi co se zůčastní...to mi přijde podezřelé.Mohu porosit o vysvětlení.....

Komentáře
      Highlander
      Highlander Ahoj, tady Honza.. Mam na starost art a psy stage .. U nas nikdo nikoho neodebira , u nas lidi jen pribirame :) ...
      Take jsem neco zachytil.. Mrzi me ze si tu lidi resi osobni problemy..
      My delame kulturu ..
      To se mi líbí · 2 · 19 hod · Upraveno

Highlander
      Highlander smazala se jedna diskuze která se dostala do roviny řešení osobních sporů a ty tady rozhodně neřešíme. během dneška zde nahodíme ofiko vyjádření k tomuto, plus nahodíme finální lineupy a oznámíme malé změny. máme na FB události totiž už jen 1 možnost aktualizace (ano FB tuto možnost omezil) a čekali jsme na finální změny, abychom mohli vše opravit a nahodit. díky za pochopení....
      INK_FLO
      INK_FLO --- ---
      PAYAMAN: "Ostatně jsme za ně sehnali velmi kvalitní a v jistých aspektech mnohem lepší náhradníky"

mě se líbí ten jeho trvalej postoj, kterej projevil i v té kauze s ANSem, že kdokoliv mu nějakým způsobem nejde na ruku, tak má potřebu ho takhle nenápadně shodit (hraje u nás stejnej ans, ale to nevadí, protože hudba toho druhýho nás nezajímá, další lidi u nás nevystoupí, ale to nevadí, protože jejich hudba není tak kvalitní)
      SKRU
      SKRU --- ---
      CHONGX: treba jo no..:)
      CHONGX
      CHONGX --- ---
      SKRU: PAYAMAN --- --- 11:38:59 20.6.2016 --- 03:51 :: bookmarks^ (+7)
      CROME: je to renesanční člověk....dělá i do poezie:)

15.10 - 15.40 // Radana Pospíšilová a Jahrider (poetry)

treba bude do toho hrat na harfu, zejo... dyt je to umelec...
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      staci prolezat soundcloud a podobny servery a najdes takovejch producentu a hudebniku tri prdele
      ANDY_WARHOL
      ANDY_WARHOL --- ---
      DRUMID23: hele to je jednoduchy, vezmes si fb, vyhledas si vsechny mozny existence co tam neco publikujou, ty co maj meno, co zni nejak zajimave a jsou ze zahranici, tak je pozves s tim, ze jim nechas konzumacku na baru a mozna ubytko, jestli si nechteji udelat dovcu. jsou to normalni nymandi, ktery sou radi, ze si jich nekdo vsiml, ze budou moct pak rict, ze hrali v zahranici a ty pozve. samozrejme ze mu to odkejve jen par z nich, vetsina lidi ma soudnost a nepotahnou se na vlastni naklady nekam do cr. ale nejakejch par mu to sezere. a prijede.
      DRUMID23
      DRUMID23 --- ---
      PAYAMAN: ty vole me by fakt zajímalo kam na ty zahraniční "stars " chodi
      SKRU
      SKRU --- ---
      CHONGX: von ma v portfoliu nejakou novou cast osobnosti, ktera dela dub poetry?:)
      PAYAMAN
      PAYAMAN --- ---
      SOLDIK: tak víš jak to funguje v sektách:)
      SOLDIK
      SOLDIK --- ---
      PAYAMAN: Ocividne jim to nevadi co rajda dela, dyt je toho plny net
      DASHA
      DASHA --- ---
      ANDY_WARHOL: blbej je treba jeste tenhle aspekt:

Prosiiiim, hlavne podle tohodle joudy nesudte "how it´s done in other places", konkretne v CR =P =(
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam