-jahy sedi doma.. copy/paste, copy/paste...
-kraken si kouse nehty a kontroluje ucet jestli uz prisly prachy za zastavenej byt pac jahrider to chce vedet
-jiri mesenjah mezitim co dopisuje novej song o bozim ohni v nasich srdcich odepisuje haterum na fb at poradaj akce aby si mohl nekde zazpivat, jahrider si vzdy odnesl z akci nejakou kacku na par z nich, ano nedava to smysl ale to je fuk, nema cas psat veci ktery davaj smysl ani nema cas skocit si na nyx a precist si relevantni info o cloveku kterej ho pase, jasny
pridam nejakou vlastni zkusenost
leta pane nekdy 2009, jahrider nas zve se soundem do brna na protest fest udelat s nim stage, slibuje ze za tu stage dostanem slusny prachy. na stagi vystoupil demolition man, kterej se pak odebral na hotel, jahrider taky, druhej den rano prisel, nalozili sme bedny a chtel sem slibeny prachy, vymluva byla luxusni, on nechal love na stole v hotelu a tesne pred odletem je zbalil demolition man, ten ty love samozrejme vrati a pak mi posle prachy na ucet dostal sem z nej prachy na naftu pac sem jel z MB do brna nakladakem pres havlbrod cimz sem to mel pojisteny pac sem vezl i jeho bedny vcetne poskoku co mel omotany kolem prstu. love sme pak poresili.
ten rok probehla posledni akce s nim a to v usti na letisti cca 20 stagi a nase mela bejt s jeho zero rockers a nakym mistnim soundem. den pred akci vola ze ma problem s dodavkou a resi jinou. v den akce vola ze nic neporesil, bylo domluveny ze veme bar a jejich zvuk. ze teda nema nic ale ma plny auto lidi s deskama nateseny na hrani. my uz byly s kolegou na ceste, zastavili sme v prnim kramu a nakoupili naky frisca a podobny sracky s tim ze si tam zriridime provizorni bar abychom si vydelali aspon na naftu.
mistaci prijeli osobakem s vozejkem a na tom par trisek.
prijel jahrider s bandou lidi.
ok tak sme postavili markizu, pred ni bedny a pod ni gramce spolu se stolkem jako barem. ten bar sme sefovali jen ja s kolegou, ostatni se ani nezeptlai jestli chcem pomoct. nekdy nad ranem prisla bourka a na markize jsou podelne tyce ktery ji vypinaj aby se tam netvorili vodni boule a cela vetrem nadskakovala, tak sem ji drzel, mezitim co jahriderovi djs furt hrali, rek sem jim at na to davaj bacha a po chvili kdy to neprestavalo a nikdo to nijak neresil a hrozilo ze spadne jedna z tyci na gramce, ktery byly btw moje takze sem byl jedinej komu zalezelo jestli na ne ta tyc spadne sem to na chvili vypnul, djs meli kecy ale nasrat. po chvili se pocasi uklidnilo tak sem to zas zapnul. druhej den v noci sem se nasral pac ty zevlaci hrali furt dokola svejch 50 desek a vyhodil sem je od gramcu, zalozil acidy a s kolegou sme hrali hodiny a hodiny francouzskej a ruskej rap a uzili si ten druhej vecer.
celou akci domlouval jahrider s tim ze osefuje bar z kteryho se vydelaj love, neosefoval nic jen bandu nadrzenejch amaterskejch djs a kdyz sme odjizdeli prisel s myslenkou ze bysme mu meli dat cast penez co sme otocili na tech Friskach, poslali sme ho doprdele a jeli domu. od ty doby se mu vyhybame a ja sleduju tohle auditko, ktery je postupem casu stale vyzivnejsi, sory ale jestli ten zmrd ukecal nakyho toye aby zastavil byt a prachy z toho dal jemu, tak to uz jede slusnej level, na to uz asi jeho oblibeny "tranquilo" nestaci a vymyslel neco novyho