• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BOLDRIK23: no jeste davno predtim tu byla ceska docela provarena kapela messenjahs.

Ale to je jedno. Treba fakt jeste existujou lidi, kteri neznaji google.
    BOLDRIK23
    BOLDRIK23 --- ---
    DOCKINEZ: nevěděl o tom, zjistil to až v okamžiku kdy už byl znám pod tím jménem, ještě je messenjah belgickej mc a samosebou Luciano...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Aha!

MessenJah Sorry Bro, ale jestli je moje jmeno s nekym shodny tak jsou to Svedsti Messenjah - roots kapela z 80's, jinak je tu taky Jamajcan Luciano, kterej si rika MessenJah... Je to tezky no - kdyz jsem 2009 zacinal tak jsem o nikom takovym nevedel (: ale myslim, ze poslicek Bozi - tedy MessenJah muze byt kazdy z nas... Jinak co jsem koukal, tak ten polak nezacinal o moc driv (: peace
    PTT
    PTT --- ---
    Fotit se u cerneho vylepu a pak hazet fotky na FB je taky dobry lol
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    btw nemohl by mi nekdo "ze sceny" vysvetlit, proc se Jirka "šermuju palicí skéra jak piča" Messenjah jmenuje po stary reggae kapele?

To mi prijde dost zvlastni, asi jako kdyby si tu nejaci nýmandi začli říkat Nirvana nebo Iron Maiden (bez podtitulu revival)

Ale treba tomu jenom nerozumim.
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DOCKINEZ: na to jak je mladej, tak má dobrý kruhy pod očima, ledviny asi trochu nestíhají z přemíry podlamp...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ale tohle je kouzelny

El Susa wtf!?!? interpreti kvůli kerejm sem koupil v předprodeji nevystoupí?!?!? co teď mam jako dělat s lupenama? Nějaka šance dostat revanž?
    To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 20:00
    Highlander
    Highlander 5 z 200 interpretů, za které je navíc náhrada na vrácení lupenu asi nestačí. každopádně nás mrzí že vypadli zrovna tvoji oblíbení, schválně jim napiš proč hele :) možná budeš koukat na ty důvody ! jinak zpátky k věci. zkus ho udat na události, dnes skončil předprodej a psalo už minimálně 10 lidí jestli ještě nění předprodej. takže doporučujeme hodit na událost odkaz o prodeji lupenu a nebo prodat kamarádům...
    To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 20:52 · Upraveno
    El Susa
    El Susa dík!!! chtěl sem jet hlavně na sto zviřat + boldrik, ale místo toho dostanu nějaky rusaky o kerejch sem nikdy neslyšel. fééér. dík, že aspoň už vim že o nic nepříjdu.
    To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 21:04
    El Susa
    El Susa Mam jim napsat? Proč bych to dělal? mě nezajímá proč přece. Vy jste avizovali něco za co já dal prachy a teď to nedostanu.. to vám přijde normalní?
    To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 21:29
    Highlander
    Highlander my přece nemůžem za to, že nedorazí, je to jejich svobodná volba. To, že nedají na dobré slovo a na posední chvíli odřeknou, co asi zmůžem? Jak se asi můžem osočovat když nemáme smlouvu a vše jede formou free and together?...
    To se mi líbí · Odpovědět · 20 červen v 21:41
    El Susa
    El Susa jako vážně...? mě nezajímá, že nemáte smlouvy .. na posteru ste měli něco, za co já vám dal prachy a místo toho dostanu něco za co bych peníze nikdy nedal. kdyby ste aspoň nahrazovali něčím kvalitativně podobným, ale nějaky unknown lidi z ruska nebo odkud se nedaj považovat za adekvatní náhradu..
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VEX: tohle je na velmi dlouhou debatu, do ktery se mi moc nechce :)))
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    AKISAN: babylon položíš na kolena tím, že nebudeš platit daně a budeš na sociálce...v případě potřeby se však obrátiš na jeho soudy s žalobou za zveřejňování listovního tajemství
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    po rodičích
    VEX
    VEX --- ---
    ERIKK: Cizí byt samozřejmě!
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    Kde by vzal rajda byt ? Tvrdi ze zije mimo system bez pojisteni, uctu , bank a majetku ne? :D
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    For I & I know that all of the youth shall witness the day that Babylon shall fall!
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    PAYAMAN: nesirim, jen sem spatne pochopil id dub.
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: byt zastavil rajda svuj....zas nešiř fámy
    VEX
    VEX --- ---
    ANDY_WARHOL: Jednotlivec se takovým lidem straní. Myslel jsem, že popisuješ okruh přátel a známých. Mně se to právě podařilo protřídit celkem brzy.
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    VEX: to je taky dost naivni predstava, kdyz se podivam co se deje v politice nebo prectu nejaky diskuze na internetech, tak bych rekl, ze salba a klam a jejich kamarad pokrytectvi, svetem vladne
    VEX
    VEX --- ---
    ANDY_WARHOL: Člověk by řek, že tyhle problémy zmizí po maturitě žejo:)
    ANDY_WARHOL
    ANDY_WARHOL --- ---
    INK_FLO: hele plno lasky a tolerance je i u nas na psicku, a taky navrch huj a pod tim hnuj, mohl bych menovat, ale radsi ne :) posledni dobou sem se dost zabyval tim, ze sem ze sveho okruhu vycistil lidi, ktery jsou podle me ve skutecnosti zmrdi a jen se tvarej jako ze jsou v pohode, ostatni co je jeste neprokoukli to casto krat nechapou, ale to je jejich boj, ja sem ted tak trochu za zleho muze, ale je mi mnohem lip, kdyz uz to pokrytectvi nepodporuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam