sory že to furt cpu, ale zaloha musi byt
Martin Maruška
19 min ·
nerad se zůčastňuji takových debat které se vedou na internetu potažmo na FB, bohužel musím dát za pravdu těm kteří zde uveřejnili své příspěvky i lidem které jsem na tom "Festivalu" potkal ať už interpretů či jen lidí kteří se přišli bavit... jedním slovem to byla KATASTROFA!! od ubytování (nakonec jsme s přítelkyní skončili v autě) až po tu hudební produkci a samotné organizaci celého toho "festivalu"... o tom kdo byl a kdo nebyl mám jen zhrubný odhad, každopádně nejvíc mě štvalo to že jsme potkávali opravdu spoustu lidí bez jakéhokoliv označení na ruce (vnitřní kontrola naprosto nulová) tím pádem se pak nemůžeme divit že nezbývají peníze pro ty kteří na ně měli nárok. na druhou stranu kdybych měl ten lístek platit tak bych byl asi řádně naštván...to je asi tak vše co jsem měl na srdci
Každopádně velké diky klukům z Detonation Soundu za kvalitní zvouček na který jsme si mohli zahrát společně s Vít Aphx Pecenka (Audio Pandora) i KMK soundu kde jsem měl taky tu čest si zašmrdlat a v neposlední řadě paní uklizečce která musela hákovat jako barevná páč záchody byly naprosto čisté po celou dobu akce.
normálně bych napsal že se uvidíme za rok, ale tady už to asi nebude... Mějte se krásně a pokud je tu někdo komu se naše hraní trochu zalíbilo tak zde je odkaz na náš FB kde nás najdete v následujících týdnech...