• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    VEX
    VEX --- ---
    Darkside Club
    58 min ·
    Vyjádření k Highlanderu 2016 hlavní stage:
    byli jsme poproseni o zajištění:
    -pozice stagemanagera pro hlavní stage s platem 500 Kč na den
    -pozice stagemanagera pro dnb sttage s platem 500 Kč na den
    -ozvučení ART STAGE 1500Kč na den
    -technik pro ART STAGE s platem 500 Kč na den
    -Stan pro zázemí stage
    -Djs ( ANS / Payaman / Woody / Podry ) cesťák 3x700 Kč + 4x500 Kč za odehrání setu
    ve čtvrtek den před začátkem Highlanderu jsem byl požádán o:
    -kompletní pódiovou techniku ( mikrofony zpěv, instrumentál, sada na bicí ) 3 000 Kč na den
    -zvukařský pult 4 000 Kč na víkend
    -technik hlavní stage s platem 500 Kč na den
    -dále jsem byl požádán o kompletní odposlechy na hlavní stage, které jsem říkal rovnou že nejsem schopen obstarat a kdyby ano tak je nemám jak odvézt jelikož už jsme byli plně naloženi.
    -upozornil jsem pořadatele, že mix mám půjčený je to digitální 24 kanálová bestie a, že zvukaře nemáme, zvukař měl by na místě a mi jsme měli mix hlídat a maximálně občas trošku poladit zvuk upozorňoval jsem, že nejsme schopni akci na zvučit a zapojit, že je třeba profesionální zvukař, který si vše zkonstruuje podle sebe.
    -Dokonce mi byla nabídnuta obsluha mixážního pultu na celou akci za 2000 ( původní cena 5000 se pořadateli zdála za zvukaře moc ) bohužel, jelikož zvukař měl být a pořadatel řekl, že to zvládne tak jsem i za tuto cenu zvukaře odmítl.
    Slíbeno nám bylo kromě peněz i:
    -Ubytování ( část splnil hezky sprcha atd ), ale stejně jsme museli za ubytování pro zbytek bandy dát 2 000 Kč
    -Jídlo a pití ( ani láhev vody jsme nedostali poděkováni patří ACID/PSY STAGI, za těch pár piv a hermelínů, o který se s námi podělili nebýt jich tak asi chcípneme )
    -Pomoct se stavbou stage, stanu atd ( potřebovali jsem 14 lidí ) stavěli jsme to v 6 ti + účastníci festivalu a djs, kteří jeli se mnou a jelikož jsou to moji přátelé, vykašlali se na své sety a začali řešit problémy festivalu.
    A co se stalo po příjezdu???
    -Jelikož jsme tušili, že se může stát, že prostě peníze nebudou, sepsali jsme smlouvu o pronájmu.
    -Já a druhý stagemanager jsme přijeli ve čtvrtek / pátek v 0:30 kemp plný děti ze školy v přírodě nestálo nic a pan pořadatel spal a neměl nás kdo ubytovat tak jsme se kolegou koukli na sebe a říkáme co teď, vyhulili jsme se do stavu bez tíže a začali uvažovat jestli odjet domů nebo spát v autě nakonec jsme byli přiřazeni do chatky ke slečně.
    -Vyspali jsme se a čekali co se bude dít, začali jezdit první účastníci a vstup se ještě nezačal vybírat, stage se začali stavět bůh ví kdy a všichni byli neuvěřitelně zmatení.
    -Přijela naše technika postavili jsme si stage ( bez stanu a zapojení kabelů ) odnesli na hlavní stage techniku ( zvukařský pult a pódiovku ), kde jsme zjistili, že zvukař je na místě tak jsme se ho šli optat, ale byl to týpek od raggae stage, který ležel ve svých zesilovačích a zapojoval a připravoval zvuk pro raggae stage. Tak jsme sním začali konverzovat, musím říct, že pořadatele znal lépe než my, a proto ho nepřekvapilo to, že má zvučit hlavní stage, i když o tom neví, z jeho vůle šel a začal se s námi zajímat o zapojení hlavní stage, jenže to už měli hrát první kapely a hlavní stage měla být v plným proudu a i přes snahu mého technika, kluky od Massa sound systému nebo o zvukaře, který si usmyslel, že pomůže, tak ani přes to se nepovedlo zprovoznit mix pult a zapojení tak, aby to bylo dobrý.
    -Přišla chvíle kdy, měl začít hip hop, takže jsme natvrdo zapojili micy do mixu pioneer 750M a snažili s toho dostat aspoň něco, na chvíli se hlavní stage rozjela, udělali tam dobrou show IDEA, FATTE a REST, DEFUCKTO a spousty dalších.
    -Jenže nebyl čas řešit naši rozestavenou stage takže jsme museli běhat sem a tam, aby jsme dostavěli naši stage, přišli jsme na naši stage a djs co jsme přivezli na festival postavili stan 6x12 metrů lilo z nich a my nevěřili tomu, že to pro nás nebo spíš pro pana pořadatele udělali. Tímto díky hlavně WOODYMU, který se fakt zapotil. Zapojili jsme si stage a letěli zpět na hlavní stage, kde to fungovalo i bez nás aspoň chvíli, dojel se program do 04:00 produkční den skončil, druhý den nám pan pořadatele oznámil, když se vyspinkal, že Live stage ten den už nebude. Oddechli jsme si po pátku fakt jo.
    -Jenže jsme celý den nejedli nepili a fakt nám už nebylo dobře peníze jsme použili na ubytování a jelikož to byla vegetariánská akce a my všichni masožravci bylo pro nás jídlo ne jen nechutné ale i velice drahé a kvůli nedostatku lidí ceny vyhnány do extrému. Někteří jeli i bez peněz nebo jen z minimem.
    -V sobotu, kdy jsme se dozvěděli ze pan pořadatel nám nemá jak zaplatit, jsme v největší bouřce v pár lidech začali balit stage a stan... PEKLO, chtělo se nám tak moc domů jako nikdy, byli jsme hotový.
    -Po příjezdu domu si přečtu na internetu vyjádření druhého spolupořadatele Michaela Havrdy, že on zajistil bla bla, jak on makal, jak on ani není spolupořadatel atd. atd. atd. a naše zásluhy buď shazuje nebo si je připisuje sobě, že on udělal víc než měl ne nebýt nás tak si ani pan Havrda na hlavní stagi nezahrál a nemohl dělat "frajera za playery", který si ani neuměl nastavit s mixem.
    -Jak to dopadlo všichni víte, za nás palec dolů!
    Acid Punk Ravers a Darkside Crew
    ANS
    Podry
    Schumack
    Payaman
    Woody
    těm patří obrovský "DĚKUJU" všichni tam byli zadarmo a dělali max proto, aby vůbec něco bylo.
    WENIA
    WENIA --- ---
    Jedna humorna: Myslíte, ze Jah spasitel aka Dirty Growa vystoupí na B4L?:))
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK: Myslel jsem tím starší kauzy, tahle je zmapovaná skvěle. :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: mam prinscreeny nyxu i udalosti hajlndru na fb. staci si o ne pak rict a prilozit je treba k trestnimu oznameni ;)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    MISSINKEDBABE: Bohužel své příspěvky po sobě pan Ředitel většinou smazal..
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    Za domácí úkol si opravdu přečtu všech 2000 příspěvků :D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    MISSINKEDBABE: kdyz si za domaci ukol proctes poslednich cca 2000 prispevku, budes v obraze kompletne :D
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    DASHA: žádnou nevyřešenou minulost nemám, jediný co, tak jsem se chtěla na festivalu dobře bavit a nějak se to nepovedlo :D nevím ani, koho myslíte tím/tou Rajdou, ale předpokládám, že je to pan ředitel? :D
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    Nevíte někdo jak dopadla ta indoor akce koncem května "We are rave"? Na tom se také nějak podílel, či ne?
    DASHA
    DASHA --- ---
    MISSINKEDBABE: jestli ty nahodou taky nemas s Rajdou nakou nevyresenou minulost, poslys =DD
    GROK
    GROK --- ---
    SOJKA: at to sdilej i ve zpravach treba, cim vic se to dostane do podvedomi tim lip, to jsme prece v tomto auditku vzdycky chteli:)
    YORICK
    YORICK --- ---
    MISSINKEDBABE: jen houšť!
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    P.S. ne, opravdu nejsem žádná "zhrzelá suicide babeka" (dobrý! :D), jsem jen nasraná (potetovaná) návštěvnice festivalu Shitlander, která chce zpátky svoje prachy a neváhá podat trestní oznámení na toho člověka. Hledám jen další lidi, kteří do toho půjdou se mnou ;).
    https://www.facebook.com/hledamlidizhighlanderu/
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    Zdravím Vás lidi, myslím, že už se tu o mně psalo. Založila jsem na fb stránku "Hledám lidi z Highlanderu", hledám lidi, kteří na festu byli a jsou nespokojení, chtějí minimálně vrátit peníze a maximálně dosáhnout toho, aby "pan ředitel" dostal zákaz činnosti. Budu ráda, pokud nás jakýmkoliv způsobem podpoříte (like, sdílení). Bohužel jsme se předtím nedozvěděli, co je tento člověk zač, naletěli jsme, jako ostatní lidé...A patřičně nás nasral.
    LOGO
    LOGO --- ---
    SOJKA: ne, akorát mu na lep sedaj větší a větší toyové. Což ale dřív nebo později to skončí, buď ho zastaví justicejustice, nebo on sám sebe. Neboť i ta zásobárna idiotů který s ním převe jen pečou není nekonečná.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    PAYAMAN: Tak potom by si měli spíš nafackovat všichni kdo mu na to skočili pro pár zlataku.
    GROK
    GROK --- ---
    kdo je vubec neurobeat a danonskej?, stejne se tu resi jen rajda s krakenem :)
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    SOJKA: ano, je, bohužel...
    PAYAMAN
    PAYAMAN --- ---
    to by chtelo Crackenna do záhlaví.....myslím, že si to zaslouží:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam