• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SMARIOJahrider , Filip Dryje a další vomrdávači na scéně
    SKRU
    SKRU --- ---
    500/den? to sou nejaky sedmaci, nebo kdo dneska dela za 500 na den?
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    Mě nejvíc baví jak jediný co lidi konzistentně chválej jsou čistý hajzly a s výjimkou VEX jídlo (který imo předražený nebylo a naopak prej ke konci vařili pod cenou aby se toho vůbec zbavili), tj. věci se kterejma nemá Jah vůbec nic společnýho a má je na starosti kemp. :D

S těma chatkama a neexistujícíma místama ke spaní to btw probíhalo tak, že Rajda si pronajal chatky pro interprety, vzal si klíče od nich k sobě a pak zcela zmizel. Takže celou dobu přijížděli lidi, který nevěděli NIC, ani kdy a kde maj hrát, a chodili za lidma z kempu s otázkama kde maj ubytování, ti je neměli jak vpustit protože klíče měl Rajda, kterej byl nejspíš někde vyndanej a bylo celej víkend nemožný se mu dovolat. :D
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    tak ci tak, zadna odezva od nich..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    WTG: Fakt? tak to jsem ani nevěděl, tak každopádně jsme se od něj aspoň nenechali ojebat :-)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: jo vidis, jsem blesk.
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK: Nebude to ten druhý, co měl přístup na stránku?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    tn zmrd to cele sleduje! :D

z highlanderu fb stranky:

Pavel Doležel
    Dnes v 15:17
    Ahoj, vzhledem k tomu, ze byla zrušena událost a s tím i line -up akce, tak bych se chtěl zeptat, jestli někdo z vás vi, kteří DJs hrali v sobotu na DnB stagi mezi 23-01 hodinou + crew, která do toho dělala vokaly :) Jinak diky za sobotu na DnB stagi, bylo to neskutečný, velký peklo v tom dešti! :)

Komentáře
    Pavel Doležel
    Pavel Doležel Respektive mezi 22-01 hodinou
    To se mi líbí · Odpovědět · Před 57 minutami

Highlander
    Highlander Vim ze sem tam zahlidl Michael Havrda ale nejsem si jisty jestli to bylo tou dobou.. Ale hrali dobre
    To se mi líbí · Odpovědět · 1 · Před 47 minutami
    ANS
    ANS --- ---
    hele a co tech mejch 4x500 za odehrani setu?
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    a stale nove a nove pribehy:

Sla Va a prave mi pise kocka, ktora tam mala robit henna tattoo.... sa hanbim, ze som ju Michalovi dohodila..... kopirujem: No... bolo to totalne fiasko... Pravdupovedaic, doteraz najhorsi "pokus" o festival, aky som kedy zazila. trepali sme sa tam asi 7 hodin, lebo dal este aj zle suradnice na net. ked nas to viedlo ku Prahe tak nam uz doslo, ze toto asi nie je Varvazov v juznych Cechach... tak som mu chcela zavolat, ze pri akom meste to a byt, ale mal uz vypnuty telefon. co mi neskor povedali aj dalsi ludia, ze sa mu neda dovolat.
    vo Varvazove sme sa pytali miestnej mladeze, ze kde je ten festival a nikto o nicom nevedel.
    na mieste bolo dokopy asi 100 ludi VRATANE ucinkujucich a stankarov.
    cista strata. nechcem to ani ratat, kolko som tam prerobila, lebo by ma porazilo. nehovoriac o tom, ze som tak ci tak musela zaplatit sofera a 2 baby co pre mna mali malovat.
    VEX
    VEX --- ---
    LOPIK: Já na to taky nevěřícně zíral. Se nedivim, že nesehnal zvukaře.
    WTG
    WTG --- ---
    SOJKA: jenom nekecej :))) jednu akci jsme s nim kdysi delali kdyz nas pres Goru pozval nekam do neakyho JZD s tim lomem a koupanim, ,jak tam bylo milion much :))) to este Jahri mel i Pixiho na stene dokonce
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Tvl ty ceny... za podobný peníze jsme si mysleli, že budeme dělat akce v Pelhřimově v roce 1998 a stejně to bylo už tenkrát málo..
    VEX
    VEX --- ---
    Darkside Club
    58 min ·
    Vyjádření k Highlanderu 2016 hlavní stage:
    byli jsme poproseni o zajištění:
    -pozice stagemanagera pro hlavní stage s platem 500 Kč na den
    -pozice stagemanagera pro dnb sttage s platem 500 Kč na den
    -ozvučení ART STAGE 1500Kč na den
    -technik pro ART STAGE s platem 500 Kč na den
    -Stan pro zázemí stage
    -Djs ( ANS / Payaman / Woody / Podry ) cesťák 3x700 Kč + 4x500 Kč za odehrání setu
    ve čtvrtek den před začátkem Highlanderu jsem byl požádán o:
    -kompletní pódiovou techniku ( mikrofony zpěv, instrumentál, sada na bicí ) 3 000 Kč na den
    -zvukařský pult 4 000 Kč na víkend
    -technik hlavní stage s platem 500 Kč na den
    -dále jsem byl požádán o kompletní odposlechy na hlavní stage, které jsem říkal rovnou že nejsem schopen obstarat a kdyby ano tak je nemám jak odvézt jelikož už jsme byli plně naloženi.
    -upozornil jsem pořadatele, že mix mám půjčený je to digitální 24 kanálová bestie a, že zvukaře nemáme, zvukař měl by na místě a mi jsme měli mix hlídat a maximálně občas trošku poladit zvuk upozorňoval jsem, že nejsme schopni akci na zvučit a zapojit, že je třeba profesionální zvukař, který si vše zkonstruuje podle sebe.
    -Dokonce mi byla nabídnuta obsluha mixážního pultu na celou akci za 2000 ( původní cena 5000 se pořadateli zdála za zvukaře moc ) bohužel, jelikož zvukař měl být a pořadatel řekl, že to zvládne tak jsem i za tuto cenu zvukaře odmítl.
    Slíbeno nám bylo kromě peněz i:
    -Ubytování ( část splnil hezky sprcha atd ), ale stejně jsme museli za ubytování pro zbytek bandy dát 2 000 Kč
    -Jídlo a pití ( ani láhev vody jsme nedostali poděkováni patří ACID/PSY STAGI, za těch pár piv a hermelínů, o který se s námi podělili nebýt jich tak asi chcípneme )
    -Pomoct se stavbou stage, stanu atd ( potřebovali jsem 14 lidí ) stavěli jsme to v 6 ti + účastníci festivalu a djs, kteří jeli se mnou a jelikož jsou to moji přátelé, vykašlali se na své sety a začali řešit problémy festivalu.
    A co se stalo po příjezdu???
    -Jelikož jsme tušili, že se může stát, že prostě peníze nebudou, sepsali jsme smlouvu o pronájmu.
    -Já a druhý stagemanager jsme přijeli ve čtvrtek / pátek v 0:30 kemp plný děti ze školy v přírodě nestálo nic a pan pořadatel spal a neměl nás kdo ubytovat tak jsme se kolegou koukli na sebe a říkáme co teď, vyhulili jsme se do stavu bez tíže a začali uvažovat jestli odjet domů nebo spát v autě nakonec jsme byli přiřazeni do chatky ke slečně.
    -Vyspali jsme se a čekali co se bude dít, začali jezdit první účastníci a vstup se ještě nezačal vybírat, stage se začali stavět bůh ví kdy a všichni byli neuvěřitelně zmatení.
    -Přijela naše technika postavili jsme si stage ( bez stanu a zapojení kabelů ) odnesli na hlavní stage techniku ( zvukařský pult a pódiovku ), kde jsme zjistili, že zvukař je na místě tak jsme se ho šli optat, ale byl to týpek od raggae stage, který ležel ve svých zesilovačích a zapojoval a připravoval zvuk pro raggae stage. Tak jsme sním začali konverzovat, musím říct, že pořadatele znal lépe než my, a proto ho nepřekvapilo to, že má zvučit hlavní stage, i když o tom neví, z jeho vůle šel a začal se s námi zajímat o zapojení hlavní stage, jenže to už měli hrát první kapely a hlavní stage měla být v plným proudu a i přes snahu mého technika, kluky od Massa sound systému nebo o zvukaře, který si usmyslel, že pomůže, tak ani přes to se nepovedlo zprovoznit mix pult a zapojení tak, aby to bylo dobrý.
    -Přišla chvíle kdy, měl začít hip hop, takže jsme natvrdo zapojili micy do mixu pioneer 750M a snažili s toho dostat aspoň něco, na chvíli se hlavní stage rozjela, udělali tam dobrou show IDEA, FATTE a REST, DEFUCKTO a spousty dalších.
    -Jenže nebyl čas řešit naši rozestavenou stage takže jsme museli běhat sem a tam, aby jsme dostavěli naši stage, přišli jsme na naši stage a djs co jsme přivezli na festival postavili stan 6x12 metrů lilo z nich a my nevěřili tomu, že to pro nás nebo spíš pro pana pořadatele udělali. Tímto díky hlavně WOODYMU, který se fakt zapotil. Zapojili jsme si stage a letěli zpět na hlavní stage, kde to fungovalo i bez nás aspoň chvíli, dojel se program do 04:00 produkční den skončil, druhý den nám pan pořadatele oznámil, když se vyspinkal, že Live stage ten den už nebude. Oddechli jsme si po pátku fakt jo.
    -Jenže jsme celý den nejedli nepili a fakt nám už nebylo dobře peníze jsme použili na ubytování a jelikož to byla vegetariánská akce a my všichni masožravci bylo pro nás jídlo ne jen nechutné ale i velice drahé a kvůli nedostatku lidí ceny vyhnány do extrému. Někteří jeli i bez peněz nebo jen z minimem.
    -V sobotu, kdy jsme se dozvěděli ze pan pořadatel nám nemá jak zaplatit, jsme v největší bouřce v pár lidech začali balit stage a stan... PEKLO, chtělo se nám tak moc domů jako nikdy, byli jsme hotový.
    -Po příjezdu domu si přečtu na internetu vyjádření druhého spolupořadatele Michaela Havrdy, že on zajistil bla bla, jak on makal, jak on ani není spolupořadatel atd. atd. atd. a naše zásluhy buď shazuje nebo si je připisuje sobě, že on udělal víc než měl ne nebýt nás tak si ani pan Havrda na hlavní stagi nezahrál a nemohl dělat "frajera za playery", který si ani neuměl nastavit s mixem.
    -Jak to dopadlo všichni víte, za nás palec dolů!
    Acid Punk Ravers a Darkside Crew
    ANS
    Podry
    Schumack
    Payaman
    Woody
    těm patří obrovský "DĚKUJU" všichni tam byli zadarmo a dělali max proto, aby vůbec něco bylo.
    WENIA
    WENIA --- ---
    Jedna humorna: Myslíte, ze Jah spasitel aka Dirty Growa vystoupí na B4L?:))
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    SOLDIK: Myslel jsem tím starší kauzy, tahle je zmapovaná skvěle. :)
    SOLDIK
    SOLDIK --- ---
    MADUBSTEPGUY: mam prinscreeny nyxu i udalosti hajlndru na fb. staci si o ne pak rict a prilozit je treba k trestnimu oznameni ;)
    MADUBSTEPGUY
    MADUBSTEPGUY --- ---
    MISSINKEDBABE: Bohužel své příspěvky po sobě pan Ředitel většinou smazal..
    MISSINKEDBABE
    MISSINKEDBABE --- ---
    Za domácí úkol si opravdu přečtu všech 2000 příspěvků :D
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    MISSINKEDBABE: kdyz si za domaci ukol proctes poslednich cca 2000 prispevku, budes v obraze kompletne :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam